صفحه اصلی

10 چیز که با آمدن اینترنت اشیاء (IOT) باید آنهارا دور بریزید

۱۲ آذر ۱۳۹۹

اینترنت اشیا (IOT) روزبه‌روز در حال پیشرفت است و این پیشرفت باعث تغییر روند زندگی ما انسان‌ها می‌شود. خیلی از وسایل کاربردی از بین می‌رود و فناوری IOT جایگزین آن می‌شود. تمام ارتباطات و امنیت ما از طریق این تکنولوژی پشتیبانی می‌شود و زندگی ما را دستخوش تغییراتی می‌کند. در ادامه به 10 چیز که با آمدن اینترنت اشیاء منسوخ می‌شود اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

 

10 چیز که با آمدن اینترنت اشیاء باید آنهارا دور بریزید 1. کارت اعتباری

 

کارت‌های اعتباری

با گذشت زمان کمتر کسی از وجه نقد برای خرید روزمرگی خود استفاده می‌کند. در آینده نه چندان دور استفاده از کارت های بانکی نیز منسوخ شده و به جای آن از اپلیکیشن‌های تلفن همراه استفاده می‌کنند. امروزه استفاده از برنامه‌های پرداخت اینترنتی مانند Android pay و Apple pay محبوبیت زیادی دارد که در آینده استفاده از این اپلیکیشن‌ها همگیر می‌شود.

 


آنچه که باید بدانید: 6 نکته کلیدی که قبل از هر چیزی در مورد اینترنت اشیا یا IOT لازم است بدانید!


 

 

"10

 

سی دی و دی وی دی

این مثال برای همگان ملموس است. امروزه شاهد استفاده کمتر افراد از دیسک‌های فشرده هستیم و بیشتر کاربران از تماشای آنلاین فیلم و سریال خود لذت می‌برند. در آینده‌ای نه چندان دور، به طور کل تولید این دیسک‌ها متوقف خواهد شد و صرفا خاطره ای از دیسک‌های دایره شکل در ذهن ما خواهد ماند.

 

 

 

10 چیز که با آمدن اینترنت اشیاء باید آنهارا دور بریزید 3. کیبورد

 

کیبورد

وسیله نوشتار ما در صفحه‌های دیجیتال کیبورد است. با گذشت زمان این وسیله از بین می‌رود و جای خود را وسیله های پیشرفته تر می‌دهد. فرض کنید وسیله ای برای تبدیل گفتار به نوشتار ساخته شود که شما صرفا با حرف زدن نوشته مورد نظر خود را تایپ میکنید. البته امروز در برخی از گوشی‌ها و شبکه‌های مجازی این قابلیت وجود دارد ولی با پیشرفت روزافزون اینترنت اشیا شاهد این تکنولوژی در محیطی وسیع تر هستیم.

 

 

10 چیز که با آمدن اینترنت اشیاء باید آنهارا دور بریزید 1.هارد اکسترنال

 

هارد اکسترنال

فضاهای دخیره سازی ابری بهترین فضاهای ذخیره سازی برای پلتفرم‌های مختلف است. به همین روی دیگر نیازی به استفاده از هاردهای خارجی نداریم. در چند سال آینده شاهد از بین رفتن هاردهای اکسترنال خواهیم بود.

 

اسناد و ورقه ها

بسیاری از شرکت‌های خصوصی و دولتی به جای استفاده از کاغذ و اورق، از فایل‌های مجازی و فضاهای ابری استفاده می‌کنند. به همین منظور فناوری IOT به استفاده کمتر از کاغذ کمک می‌کند.

 

 

 

10 چیز که با آمدن اینترنت اشیاء باید آنهارا دور بریزید 1. کنترل

 

کنترل

تمام خانواده‌ها برای وسایل الکترونیکی منزل خود حداقل یک کنترل دارند. برای تلویزیون، لوازم صوتی ، تصویری و … با اینترنت اشیا شما با یک کنترل قادر به مدیریت تمام این وسایل هستید.

 

 

10 چیز که با آمدن اینترنت اشیاء باید آنهارا دور بریزید . دسته کلید

دسته کلید

شما برای هر درب خانه خود یک کلید دارید. کلید درب ورودی حیاط، درب منزل، درب هریک از اتاق ها و درب پارکینگ. تداخل کلیدها با هم زیاد شده و بارها برای همه ما اشتباه کردن این کلیدها باهم پیش آمده است. با پیشرفت تکنولوژی دیگر نیاز نیست با خود دسته کلید حمل کنید، فقط کافیست با تلفن همراه خود هر یک از این درب ها را باز کنید.

 

 

10 چیز که با آمدن اینترنت اشیاء باید آنهارا دور بریزید. رانندگی کردن

رانندگی

بسیاری از افراد از رانندگی خسته شدند و یا بنا به دلایلی از رانندگی اجتناب می‌کنند. به همین منظور استفاده از تاکسی‌های اینترنتی رو به توسعه و پیشرفت است. به این دلیل دیگر رانندگی و استفاده از خودرو شخصی بسیار کاهش می یابد.

 

 

ابزارآلات کشاورزی

با ورود دستگاه‌های پیشرفته ،دیگر جایی برای ابزارآلات سنتی کشاورزی وجود ندارد. این وسایل در روند کشاورزی و رسیدگی به زمین‌ها می‌کوشند و خللی در فعالیت آن‌ها وجود ندارد. از این روی ماشین‌های کشاورزی و افراد ناظر بر آن از این وظیفه سلب می‌شوند و جای خود را به دستگاه‌های پیشرفته می‌دهند.

 

 

 

10 چیز که با آمدن اینترنت اشیاء باید آنهارا دور بریزید خدمات انسانی

خدمات انسانی

در رستوران و کافه‌ها انسان‌ها فقط سفارش میدهند. در آینده نه چندان دور در رستورانها هیچ انسانی کار نمی‌کند و تمام فعالیت‌ها اعم از سرو غذا و آشپزی به عهده ربات هاست. در صنف‌های دیگر نیز این تکنولوژی مشاهده می‌شود. در کشاورزی، دامداری، کارخانجات و… با توجه به مزایا این تکنولوژی نیروی کار انسانی نیز کاهش میابد. تصور کنید هر کجا می‌روید ربات‌ها نیاز شما را رفع می‌کنند و همین امر باعث بیکار شدن بسیاری از افراد در حوزه‌های مختلف می‌شود.

دسته بندی ها : اینترنت
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *