صفحه اصلی

سرور ابری

۰۲ تیر ۱۳۹۹

سرور ابری و یا سرویس ابری از اصطلاحاتی هستند که امروزه به آن زیاد بر می خوریم. اما شاید تا کنون درک درستی در خصوص خدمات مبتنی بر ابر و سرور ابری (سرور رایانش ابری) نداشته باشیم. انتخاب خدمات مرکز داده مناسب ، می تواند تاثیر به سزایی در هزینه های یک کسب و کار داشته باشد.

سرور ابری (Cloud Server) چیست؟

به طور کلی لازم است که انواع خدمات مرکز داده نظیر خدمات هاستینگ ، سرور اختصاصی و سرور مجازی و سرور رایانش ابری را بشناسید و با شناسایی مزایا و ویژگی های هر کدام بتوانید خدمات مناسب برای کسب و کار خودتان را انتخاب کنید و هزینه خدمات سرور کسب و کارتان را مدیریت کنید. بنابراین درادامه با ما همراه باشید تا در این نوشتار با رایانش ابری و سرور ابری بیشتر آشنا شویم.

سرویس ابری مانند سرورهای مجازی عمل می‌کنند. در این مدل سرور کاربر با داشتن پنل کاربری و بدون هیچ سخت افزار فیزیکی، می‌تواند سرور خود را از راه دور مدیریت کند. تنها تفاوت سرور ابری با سرورهای مجازی (VPS) این است که اطلاعات آن از راه دور کنترل و پردازش می‌شود.

کلود ،سرور ابری،سرویس ابری چیست؟

کاربرد سرور ابری

امروزه حجم گسترده‌ای از خدمات فناوری‌های IT به سمت زیرساخت‌های ابری تمایل پیدا کرده و تمایل این سرویس‌ها به استفاده از خدمات ابری روز به روز بیشتر می‌شود. این تمایلات به شکلی بوده است که اغلب کارشناسان این عرصه اعتقاد دارند که آینده فناوری‌های IT در رایانش ابری تعریف می‌شود.

در حقیقت رایانش ابری این امکان را فراهم کرده تا کاربران بدون نیاز به مدیریت و دخالت مستقیم، به منابع رایانشی مانند شبکه و سرورها دسترسی آسانتری داشته باشند. مفهوم ابر از صنعت تلفن بر گرفته شده است. حال اینکه رایانش ابری مفهوم ابر را به شکلی گسترش داده که سرورها را نیز علاوه بر زیرساخت‌های شبکه در بر گرفته است.

بیشتر بخوانید : بهترین فضاهای ذخیره سازی ابری رایگان

تجهیزات شبکه و دیتا سنتر در فضای ابری،سرور ابری یا سرویس ابری-min

سرویس‌های زیرساخت ابری، یک زیرساخت مجازی را به شکل یک سرویس به کاربران خود ارائه می‌دهند. ازاین‌ جهت کاربران به‌جای خرید سخت‌افزار، نرم‌افزار، مرکز داده‌ها و تجهیزات شبکه، تمام این زیرساخت‌ها را در قالب یک سرویس خریداری می‌کنند.

در اصل سرویس‌دهندگان خدمات زیرساخت ابری، این امکان را به شرکت‌ها می‌دهند تا در زمان تامین و نگهداری زیرساخت‌های فناوری اطلاعات صرفه جویی کنند و بر روی مسائل مهم‌تری مانند کسب‌وکار خود متمرکز شوند. علاوه بر این، با استفاده از این خدمات ، نیازی به سرمایه‌گذاری اولیه جهت تأمین موارد فوق نبوده و هزینه‌های عملیاتی به میزان قابل‌توجهی کاهش خواهد یافت.

برای دریافت مشاوره و یا خرید سرویس مناسب با شماره ی  02148655 تماس بگیرید و یا از طریق فرم زیر درخواست خود را به ثبت برسانید.

    بیشتر بخوانید : مرکز تماس ابری چیست و چه مزایایی می‌تواند برای سازمان ها داشته باشد؟

    تعرفه های سرور ابری صفرویک

    نام VPSN3
                  پردازنده 6CORE
    رم 8GB
    هارد 90GB

    1،000،000 تومان


    ثبت درخواست

    نام VPSN2
                  پردازنده CORE4
    رم 6GB
    هارد 60GB

    700،000 تومان


    ثبت درخواست

    نام VPSN1
                  پردازنده 2CORE
    رم 4GB
    هارد 30GB

    350،000 تومان


    ثبت درخواست

    نام VPST8
                  پردازنده 6CORE
    رم 16GB
    هارد 1TB

    2،000،000 تومان


    ثبت درخواست

    نام VPST7
                  پردازنده 4CORE
    رم 8GB
    هارد 750GB

    1،500،000 تومان


    ثبت درخواست

    نام VPST6
                  پردازنده 4CORE
    رم 6GB
    هارد 500GB

    1،000،000 تومان


    ثبت درخواست

    مزایای سرور ابری در چیست؟

    در یک ابر ، کامپیوتر هایی که در یک موقعیت مکانی متمرکز نشده اند می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. در یک سرور ابری ، اطلاعات در کامپیوتر های یک ابر ذخیره می شوند. بنابراین یکی از مزیت های Cloud server در این است که در صورت بروز حوادث غیر مترقبه نظیر نقص در سخت افزار یا آتش سوزی ، سرویس دادن به درخواست کننده گان متوقف نخواهد شد.

    سرویس ابری هزینه ها را کاهش می دهد. در یک سرور ابری ، شما فقط به اندازه مصرف از سرور هزینه پرداخت خواهید کرد. بنابراین زمانی که نیاز به فضای ذخیره بیشتر داشته باشید، می توانید در هر زمان از طریق پنل اختصاصی خود سرور را ارتقا داده و هزینه آن را پرداخت کنید.

    در سرورهای میزبان ابری، اطلاعات در نقاط مختلف جغرافیایی قرار می‌گیرند و با استفاده از فناوری سرورهای مجازی این امکان فراهم می شود تا هریک از این سرورها بخشی از وظیفه میزبانی را بر عهده بگیرند.  از سرویس های میزبانی ابری برای میزبانی وب‌سایت ها در فضای مجازی که منابع مورد استفاده آن توسط شبکه گسترده ای از سرورهای فیزیکی تامین می‌شود، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    هاستینگ در سرور ابری یا سرویس ابری به چه شکل است

    میزبانی ابری می تواند جایگزین سرور اختصاصی و یا سرورهای اشتراکی (هاست) باشد و همچنین می‌تواند به‌عنوان توسعه مفهوم هاستینگ خوشه‌ای نیز در نظر گرفته شود که در آن وبسایت‌ها روی سرورهای متعدد میزبانی می‌شوند. شبکه سرورهای مورد استفاده در میزبانی ابری بسیار سریع است و گاهی از مرکز داده‌های مختلف که در مکان‌های مختلف قرار گرفته‌اند، این منابع دریافت می‌شود.

    درست مانند چیزی که در مورد شبکه اتفاق افتاده است، فضای ابری به‌عنوان یک فناوری با استفاده‌ی نامحدود (به‌طور عمده ذخیره‌سازی)، شروع به فراگیری همه‌جانبه کرده است. براورد شده است که در حال حاضر، فضای ابری از یک اگزابایت داده در سراسر جهان میزبانی می‌کند.

    با این‌حال، این تکنولوژی هنوز با چالش‌های بسیاری مواجه است. اصلی‌ترین چالش آن صداقت است؛ زیرا بسیاری از کاربران بالقوه (هم شرکت‌ها و هم افراد) تمایلی به انتقال اطلاعات اساسی و محرمانه به فضای ابری ندارند. با این وجود، دلایلی بسیاری وجود دارند که به شما توصیه می‌شود با فضای‌ ابری بیشتر تعامل داشته باشید.

    سرور ابری دارای مزایایی است که خرید آن را بسیار به صرفه می کند و سبب می شود تا این سرویس از محبوبیت بالایی برخوردار باشد. از این مزایا می توان اشاره کرد به:

    • انعطاف پذیری بالای سرورهای ابری
    • هزینه مقرون به صرفه و اقتصادی سرور های ابری
    • نصب آسان
    • امنیت و پایداری بالا

    برای دریافت مشاوره و یا خرید سرویس مناسب با شماره ی  02148655 تماس بگیرید و یا از طریق فرم زیر درخواست خود را به ثبت برسانید.

    بیشتر بدانید : سرور ابری یا سرور اختصاصی؟ کدام بهتر است؟

    باید توجه داشته باشید که سرویس ابری خاصیت Redundant دارد.

    خاصیت Redundant سرور ابری

    آیا در سرور ابری ، در صورتی که یک سایت یا اپلیکیش با ترافیک بالا بر روی سرور وجود داشته باشد ، سرعت پاسخ گویی سرور کم می شود؟

    شاید این سوال ذهن شما را نیز مشغول کرده باشد، در جواب باید گفت که به دلیل خاصیت Redundant، بار روی سرور در ابر های مختلفی پراکنده می شود , بنابراین در صورتی که ترافیک سایت یا اپلیکیشن روی سرور بالا باشد ، این موضوع کیفیت پاسخ گویی را در مشترکین دیگر تحت تاثیر قرار نخواهد داد؛ در ادامه به مزیت‌های سرور ابری بطور گسترده‌تری می‌پردازیم:

    مقیاس‌پذیری و انعطاف‌پذیری

    منابع در همان لحظه‌ای که درخواست شود در دسترس خواهند بود و محدودیتی برای آن‌ها وجود ندارد. اگر وبسایتی منابع بیشتری از قبیل ترافیک و یا نیاز به پیاده سازی قابلیت های جدید تقاضا داشته باشد، به‌صورت یکپارچه در اختیار او قرار می‌گیرد.

    خدمات ابری که منابع کامپیوتری ذخیره‌شده در مراکز داده‌ی شخص ثالث را ارائه می‌دهند، از همان ابتدا الگوهای سابق شامل به‌کارگیری یک راهکار ذخیره‌سازی یا نرم‌افزار را ترک کرده و به مدل‌های «پرداخت برای هر استفاده» علاقه داشتند.

    مقیاس‌پذیری خدمات در فضای ابری، به صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌انجامد؛ اما جنبه‌ی مهم‌تر آن توانایی ارائه‌ی کسب‌وکارهای کوچک و میانه در دنیای جدیدی از امکانات است. تاکنون این قابلیت تنها برای شرکت‌های بزرگ با بودجه‌های هنگفت و تیم‌های بزرگ امکان‌پذیر بود.

    در دنیای فناوری اطلاعات، این قابلیت سیستم‌های ذخیره‌سازی را کانون‌زدایی می‌کند، مدیریت مالی را کارامدتر می‌کند، پروسه‌ی مربوط به قراردادها را دیجیتالی می‌کند و غیره.

    نتایج استفاده از فضای ابری در بیشتر مواقع مثبت است. در یک نظرسنجی که در آمریکا انجام شده است، ۸۲ درصد ازشرکت‌ها اعلام کردند که درحال حرکت به سمت فضای ابری برای صرفه‌جویی در پول هستند و ۸۰ درصد از شرکت‌ها نیز در همان ۶ ماه اول پذیرش فضای ابری، پیشرفت عملیاتی را تجربه کرده‌اند.

    هزینه کمتر با استفاده از سرور ابری یا سرویس ابری

    سرورهای ابری در مقیاس های گسترده دارای انعطاف پذیری بسیار بالایی می باشند که آن ها را در لیست پراستفاده ترین نوع سرور قرار می دهد. منظور از انعطاف پذیری این است که منابع این سرور قابل ارتقا در هر زمانی که نیاز داشته باشید هستند و می توانید به صورت آنی و از طریق سایت صفرویک اقدام به ارتقا منابع سرور خود کنید.

    این مزیت مهم سبب می شود تا هیچ گونه با مسئله کمبود منابع مواجه نشوید و بتوانید به خوبی فعالیت های اینترنتی خود را بر روی بستر رایانش ابری پیاده سازی نمایید. در صفرویک می توانید بهترین سرورهای ابری را با بهترین قیمت و امکانات در اختیار داشته باشید. جهت اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان صفرویک در تماس باشید.

    هزینه مقرون به صرفه و اقتصادی سرورهای ابری

    در سرویس‌های عادی میزبانی، علاوه بر این که برای منابع سرور سقفی در نظر گرفته می‌شود؛ حداقلی نیز برای آن‌ها وجود خواهد داشت. صاحبان وب سایت برای آن که با اختلال در سایتشان مواجه نگردند، مجبورند میزان منابع مورد نیاز سایت را در پرمصرف‌ترین حالت در نظر بگیرند.

    ممکن است در اکثر مواقع این مقدار از منابع، مورد نیاز وب سایت نباشد اما می‌بایست به اندازه منابع رزرو شده هزینه پرداخت کنند. اما سرور ابری می‌تواند مانند سرویس گاز و برق در نظر گرفته شود که مشتری به اندازه نیاز خود مصرف می‌کند و هزینه آن به اندازه مصرف او محاسبه می‌شود.

    در میزبانی ابری بسته به نیازهای وب سایت، کاربران منابع دریافت می‌کنند و به همان اندازه که منابع مصرف کرده‌اند، هزینه پرداخت می‌کنند.

    Cloud servers  از جمله سرور های اشتراکی به شمار می روند که به این سبب دارای هزینه بسیار متعادلی می باشند. در عین حال نیز در صورتی که از شرکت های معتبر اقدام به خرید این نوع سرور ها نمایید لازم نیست تا نگران کنید سرورها باشید. هرچند که این نوع سرورها بالطبع نسبت به سرورهای اختصاصی در برخی اوقات دارای سرعت پایین تری می باشند. اما به طور کل برای فعالیت هایی که سنگین نیستند می توانند گزینه بسیار مناسبی به شمار روند.

    • صرفه جویی در زیرساخت سرور ابری

    یک سرویس میزبان در فضای ابری نیاز به هیچ‌گونه سخت‌افزار یا فضای فیزیکی ندارد و همچنین هزینه‌ی تعمیر و نگهداری آن نزدیک به صفر است.

    • هزینه های کمتر برای پذیرش فضای ابری

    خدمات مبتنی بر فضای ابری بر روی رابط‌های کاربری انجام می‌گیرند که بیشتر شبیه اپلیکیشن‌های کاربردی تلفن‌های همراه هستند. به همین منظور نگه داری و کنترل این سرور هزینه‌ای ندارد و خیلی راحت می‌توان مدیریت آن را بر عهده گرفت.

    • امنیت و پایداری بالا سرور Cloud Server

    زیربنای سرورهای فیزیکی همچنان در مرکز داده‌ها مستقر می‌شود و اقدامات امنیتی برای جلوگیری از دسترسی و اختلال در وبسایت‌ها در مرکز داده پیاده سازی می‌شود.

    حفظ امنیت یکی از اصلی‌ترین مزایای فضای ابری است. زیرا کسب اطمینان نسبت به ارائه‌دهندگان از طریق فایروال‌ها یا کپی‌برداری‌های امنیتی بسیار گران‌تر از انتخاب یک راهکار ضمانتی در فضای ابری است. به دلیل این‌که تیم و همچنین قابلیت‌های امنیتی فضای ابری به مراتب بهتر از هر SMEای است.

    به علت تعداد بالای سرورهایی که در سرورهای ابری مورد استفاده قرار می گیرند، در صورتی که برای یکی از سرورها مشکل به وجود آید می توان از دیگر سرورها به صورت اشتراکی استفاده کرد. از این رو لازم نیست تا نگران اختلال پیدا کردن و بر هم خوردن پایداری سرور باشید. از طرف دیگر، سرور ابری ارائه شده در صفرویک دارای پروتکل های امنیتی قوی می باشد که به شما این اطمینان خاطر را می دهد که سلامت سرور تحت خطر قرار نمی گیرد. جهت اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید با کارشناسان صفرویک در ارتباط باشید.

    امنیت رایانش و سرور ابری

    بررسی امنیت سرور ابری

    کانون زدایی

    فراگیری فضای ابری در کمپانی‌ها، یک سکوی آزمایشی بزرگ برای اجرای دستورکارهای دورکاری، همکاری بهتر، جهانی‌سازی تجهیزات یا کار برون‌مرزی در راستای هرچه نزدیک‌تر شدن به مشتری است.

    به این معنا که کاربران سایناتور می‌توانند در هر زمانی از مشتری یا ارائه‌دهنده بخواهند که در خانه یا دفتر کار، و از طریق هر دستگاهی مانند موبایل، تبلت یا لپتاپ، یک قرارداد را امضا کند یا گزارش‌های مرتبط با امضا را بررسی کند. به لطف این قابلیت فضای ابری، کسانی که باید امضا کنند، نیازی ندارند که از اسناد امضاشده کپی یا اسکنی تهیه کنند یا تحرکی برای امضا داشته باشند.

    رایانش ابری یا cloud computing چیست؟

    نصب آسان سرورهای ابری

    سرورهای ابری نیازی ندارند تا در ابتدا نصب اولیه و به خصوصی داشته باشند. از این رو می توانید به راحتی از این سرورها استفاده نمایید بدون اینکه نیاز باشد تا مراحل خاص و دشوار را طی نمایید. به همین سبب این سرورها برای افراد مبتدی بسیار گزینه مناسبی می باشد.

    رایانش ابری یا cloud computing چیست؟

    پیش از اینکه با مفهوم سرور ابری آشنا شویم ، لازم است که بدانیم منظور از رایانش ابری چیست؟ و اساساً منظور از ابر در حوزه IT چه می باشد. به تعدادی کامپیوتر متصل که به صورت یک اکوسیستم واحد فعالیت می کنند ، ابر گفته می شود.

    نکته اصلی که یک ابر را از سایر شبکه های کامپیوتری متمایز می کند ، این است که در یک ابر ، الزامی نیست که همه کامپیوتر ها در یک موقعیت مکانی قرار بگیرند. بلکه می توانند از راه دور با یکدیگر در ارتباط باشند اما موقعیت مکانی خود سرور ابری چه میزان اهمیتی دارد؟؟

    در رایانش ابری ، به جای آنکه اطلاعات بر روی یک کامپیوتر قرار گیرد و پردازش شود، بر روی یک ابر قرار میگیرد. بنابراین در رایانش ابری ، کاربر می تواند از طریق هر یک از کامپیوتر های ابر به اطلاعات دسترسی پیدا کرده و آن را پردازش کند.

    رایانش ابری یک روش جدید جهت پردازش است که در این روش منابع مورداستفاده مجازی شده و به شکل سرویسی پردازشی و از طریق شبکه‌های ارتباطی همچون شبکه‌های محلی و اینترنت به متقاضیان عرضه می‌گردد. خدمات رایانش ابری در سه دسته زیرساخت ابری تحت عنوان سرویس (IaaS) ، پلتفرم تحت عنوان سرویس (PaaS ) و نرم‌افزار تحت عنوان سرویس (SaaS)  قرار می‌گیرند.

    سرور و رایانش ابری

    برای دریافت مشاوره و یا خرید سرویس مناسب با شماره ی  02148655 تماس بگیرید و یا از طریق فرم زیر درخواست خود را به ثبت برسانید.

    بیشتر بخوانید: راهکارهای سرویس ابری برای سازمان ها

     کاربرد رایانش ابری

    احتمالا شما همین الان هم از رایانش ابری استفاده می کنید، حتی ممکن است متوجه نباشید. اگر از یک سرویس آنلاین برای ارسال ایمیل، ویرایش اسناد، دیدن فیلم یا تلویزیون، گوش دادن به موسیقی، بازی کردن، یا ذخیره تصاویر و دیگر فایل ها استفاده می کنید، در واقع این رایانش ابری است که تمام این ها را امکان پذیر کرده.

    اولین سرویس های رایانش ابری به ندرت اندازه یک قرن قدمت دارند، اما سازمان های گوناگونی وجود دارند-از استارتاپ های کوچک تا شرکت های جهانی، آژانس های دولتی تا خصوصی-که به دلایل مختلف از فناوری استفاده می کنند.

    در اینجا چند مثال ارائه شده اند که با سرویس های ابری از یک ارائه کننده ابر، چه کارهایی می توان کرد:

    ساخت برنامه های بومی ابر در رایانش ابری ،سرویس ابری یا سرور ابری

    ساخت برنامه های بومی ابر

    به کمک سرویس های ابری می توانید سریعا برنامه های مختلف بسازید، آنها را گسترش دهید و مقیاس بندی کنید. این برنامه ها می توانند برای وب، موبایل و API باشد. از فناوری های بومی ابری و رویکردهایش مانند نگهدارنده ها، کوبرنتیز، معماری های میکرو سرویس، ارتباطات مبتنی بر API و DevOps استفاده کنید.

    ارزیابی و ساخت اپلیکیشن ها

    با استفاده از زیرساخت های ابری، هزینه و زمان مورد نیاز برای توسعه اپلیکیشن را کاهش دهید. این زیرساخت ها به راحتی می توانند بزرگ یا کوچک شوند.

    ذخیره و بازیابی داده ها در رایانش ابری ،سرور ابری،سرویس ابری

    ذخیره سازی پشتیبانی و بازیابی داده

    با انتقال داده ها به اینترنت و یک سیستم ذخیره ابری خارجی، از داده های تان با هزینه مقرون به صرفه تری محافظت کنید. این سیستم ها از هر مکان و در هر دستگاهی قابل دسترسی هستند.

    تحلیل و ارزیابی داده ها در فضای ابری

    تحلیل داده

    داده های تان را در سرتاسر تیم ها، بخش ها، و مکان های مختلف در ابر یکپارچه کنید. سپس از سرویس های ابری، مانند یادگیری ماشین، و هوش مصنوعی برای بیان دیدگاه ها و تصمیم های آگاهانه تر استفاده کنید.

    پخش ویدیو و صدا در فضای ابری

    پخش ویدئو و صدا

    در هر جایی که هستید و در هر زمانی با هر دستگاهی، با تولید فایل های صوتی و تصویری با کیفیت و توزیع جهانی آن با مخاطبان خود در ارتباط باشید.

    هوش مصنوعی را در کار خود لحاظ کنید

    برای کمک به جذب مشتریان و ارائه دیدگاه های ارزشمند از داده های تهیه شده، از مدل های هوش مصنوعی استفاده کنید.

    تحویل نرم افزار در صورت تقاضا

    نرم افزارهای درخواستی که به عنوان سرویس نیز شناخته می شوند، به شما اجازه می دهند که آخرین نسخه نرم افزار و به روزرسانی ها را به مشتریان ارائه کنید، هر گاه که مشتریان نیاز داشته و هر جایی که باشند.

    ایمیل سرور ابری

    میتوانید درفضای ابری ایمیل های خودرا مدیریت و ذخیره کنیدو حتی از آنها back up بگیرید.

    بیشتر بدانید : نحوه‌ی راه‌اندازی ایمیل سرور ابری

    نحوه راه اندازی ایمیل سرور ابری

    مایکروسافت و رایانش ابری

    مایکروسافت یک ارائه کننده پیشرو جهانی در زمینه سرویس های رایانش ابری برای انواع کسب و کارها با اندازه های مختلف است.

    بیشتر بخوانید : راه اندازی مرکز تماس ابری

    مزیت رایانش ابری

    اگر بخواهیم تعریف ساده ای از محاسبات یا رایانش ابری ارائه دهیم ، رایانش ابری را می توان ارائه سرویس های کامپیوتری، از جمله سرورها، حافظه، پایگاه داده، شبکه سازی، نرم افزار، آنالیتیک و هوش مصنوعی در بستر اینترنت (ابر) تعریف کرد.

    رایانش ابری ،نوآوری سریع تر، منابع منعطف تر را در مقیاس اقتصادی ارائه می دهد. شما معمولا فقط برای سرویس های ابری ای که استفاده می کنید، پول می دهید، این سرویس ها کمک می کنند تا هزینه های عملیاتی را کاهش دهید، زیرساخت های تان را موثرتر مدیریت کنید و با تغییر نیازهای کسب و کارتان، تغییرات و هماهنگی های لازم را انجام دهید.

    رایانش ابری یک تغییر بزرگ از روش تفکر سنتی کسب و کارها در مورد منابع فناوری اطلاعات است. در اینجا، هفت دلیلی که سازمان ها به استفاده از رایانش ابری روی می آورند را بیان می کنیم:

    سرعت بالای سرور ابری

    اکثر سرویس های رایانش ابری به صورت سلف سرویس و در صورت تقاضا ارائه می شوند. بنابراین حتی مقادیر زیادی از منابع رایانشی نیز می توانند در عرض چند دقیقه تهیه شوند، معمولا با چند کلیک می توانید منابع رایانشی خود را داشته باشید، و به کسب و کارتان، انعطاف بیشتری بدهید. به علاوه فشار برنامه ریزی برای ظرفیت ها نیز از بین می رود.

    سرعت server ابری

    سرعت سرویس ابری صفرویک

    مقیاس جهانی رایانش ابری

    مزایای سرویس های رایانش ابری شامل توانایی مقیاس بندی کششی است. این موضوع به زبان ابری یعنی ارائه مقدار مناسبی  از منابع IT برای مثال نیروی کامپیوتری بیشتر یا کمتر، ذخیره سازی، پهنای باند در هنگام نیاز در مکان جغرافیایی مناسب می باشد.

    بهره وری Cloud server

    مراکز داده داخلی معمولا به “قفسه بندی و پشته سازی” زیادی احتیاج دارند تنظیمات سخت افزاری، اتصال نرم افزار و دیگر  وظایف مدیریتی و زمانبر IT. رایانش ابری لزوم انجام بسیاری از این کارها را از بین می برد. بنابراین تیم فناوری اطلاعات می توانند براهداف تجاری مهم تر زمان بگذارند.

    Cloud server

    بهره وری از سرویس ابری

    بررسی عملکرد server  ابری

    بزرگترین سرویس های رایانشی ابری روی یک شبکه جهانی از مراکز داده امن ایجاد می شوند، این شبکه ها به طور منظم به آخرین نسخه از سخت افزار رایانشی سریع و موثر به روز رسانی می شوند. این سرویس ها مزایای زیادی نسبت به یک مرکز داده شرکتی مستقل دارند و شامل کاهش تاخیر در شبکه ها برای برنامه ها و مقیاس بیشتر هستند.

    قابلیت اطمینان Cloud server

    رایانش ابری از داده‌ها نسخه پشتیبان تهیه می کند، فجایع را بازیابی می کند. بنابراین تداوم کسب و کار راحت تر و ارزان تر می شود، زیرا داده ها می تواند در سایت های زیادی روی شبکه ارائه دهنده ابر تکثیر شوند.

    امنیت سرویس ابری

    امنیت در سرور ابری به چه شکل تامین می شود؟ اکثر ارائه دهندگان ابر مجموعه ای گسترده از سیاست ها، فناوری ها ، کنترل و مدیریت آن هارا را ارائه می کنند. این مجموعه وضعیت امنیتی کلی را تقویت می کند، به حفاظت داده ها، برنامه ها و زیرساخت های شما در مقابل تهدیدهای بالقوه کمک می کند.

    برای دریافت مشاوره و یا خرید سرویس مناسب با شماره ی  02148655 تماس بگیرید و یا از طریق فرم زیر درخواست خود را به ثبت برسانید.

      انواع خدمات در رایانش ابری چیست

      هزینه سرور ابری چقدر است؟

      رایانش ابری هزینه های زیاد اولیه از جمله خرید نرم افزار  و سخت افزار، تنظیم و مدیریت مراکز داده داخلی قفسه های سرور، برق شبانه روزی برای تامین نیرو و خنک سازی، و متخصصین IT برای مدیریت زیرساخت را حذف می کند. رایانش ابری تمام این هزینه ها را در یک جا، جمع می کند.

      انواع خدمات رایانش ابری

      اکثر سرویس های رایانش ابری در سه دسته گسترده قرار می گیرند: ساختار به عنوان سرویس (IaaS)، پلت فرم به عنوان سرویس (PaaS)، بدون سرور و نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS). این سرویس ها گاهی اوقات پشته “stack” نامیده می شوند، زیرا برروی یک دیگر قرار می‌گیرند. اینکه این سرویس ها دقیقا چه چیزی هستند و با هم چه تفاوت هایی دارند، به شما کمک می کند که راحت تر به اهداف تجاری خود برسید.

      زیرساخت به عنوان سرویس (IaaS)

      ساده ترین نوع خدمات سرور ابری، IaaS است. به کمک این سرویس می توانید، زیرساخت IT را از یک ارائه کننده ابر براساس پرداخت به ازای مصرف اجاره کنید. این زیرساخت ها شامل سرورها، ماشین های مجازی، مخزن های ذخیره، شبکه ها، سیستم های عملیاتی هستند.

      پلتفرم به ازای سرویس (PaaS)

      پلت فرم به ازای سرویس ،|به سرویس های رایانشی ابری ای اشاره می کند که برای توسعه، ارزیابی، ارسال و مدیریت برنامه های نرم افزاری، یک محیط در صورت تقاضا ارائه می کنند.

      PaaS با این هدف طراحی شده است که ساخت برنامه های موبایلی یا تحت وب را برای توسعه دهندگان سریع تر و آسان تر کند. به این صورت که دیگر لازم نیست در مورد اجرا یا مدیریت زیرساخت های اساسی سرورها، مخزن ذخیره، شبکه، و پایگاه های داده مورد نیاز برای توسعه نگران باشند.

      پلتفرم Cloud server

      همه چیز در مورد پلتفرم Cloud server

      رایانش بدون سرور

      رایانش بی سرور، که با PaaS نیز اشتراکاتی دارد، روی ساخت اپلیکیشن ها به صورت کاربردی تمرکز می کند. در این حالت دیگر نیازی به صرف زمان مداوم برای مدیریت سرورها و زیرساخت ها نیست. ارائه کننده ابر، اجرا، ظرفیت سازی، و مدیریت سرور را برای شما انجام می دهد. معماری های بدون سرور به شدت مقیاس پذیر و مبتنی بر رویداد هستند و زمانی که یک تابع یا محرک خاصی اجرا می شود، فقط از منابع استفاده می کنند.

      نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS)

      نرم افزار به عنوان سرویس، روشی برای ارائه برنامه های نرم افزاری روی اینترنت است. این برنامه ها براساس تقاضا ارائه می شوند و معمولا، مبنا بر مبنای اشتراک تحویل داده میشوند. ارائه دهندگان ابری، با  SaaS، برنامه های نرم افزاری را میزبانی و مدیریت می کند. به علاوه، این سرویس ها فرایند نگهداری را نیز انجام می دهند، مانند به روزرسانی های نرم افزاری و امنیت.

      همچنین کاربرها با استفاده از یک مرورگر وب، روی گوشی تلفن همراه شان، تبلت یا کامپیوتر شخصی، با استفاده از اینترنت به برنامه های دیگر ، در بستر اینترنت به برنامه متصل می شوند.

      بیشتر بخوانید : مدل های پیاده سازی رایانش ابری

      جدول مقایسه انواع خدمات در رایانش ابری در سرور ابری یا سرویس ابری

      شاید دوست داشته باشید بدانید: دورکاری لذت بخشی که بستر ابری برایتان فراهم میکند

      برای دریافت مشاوره و یا خرید سرویس مناسب با شماره ی  02148655 تماس بگیرید و یا از طریق فرم درخواست خود را به ثبت برسانید.

      مهم ترین نکات برای انتخاب بهترین سرور

      برای اینکه سرور ابری شما از امکانات و عملکرد بالایی برخوردار باشد لازم است تا در هنگام خرید به نکات زیر توجه ویژه داشته باشید که عبارت اند از:

      1. تعیین نرم افزار های مورد نیاز در هنگام نصب سرور ابری
      2. مشخص کردن میزان منابع دلخواه
      3. تخمین هزینه ها و برآورد آن ها به صورت دقیق
      4. کمک گرفتن از کارشناسان برای خرید
      5. مطالعه و کسب اطلاعات درباره کلیت سرور ابری
      6. بررسی مواردی نظیر رضایت کاربران، میزان کیفیت شبکه، بررسی میزان خرابی های احتمالی سرور و …

      انواع رایانش ابری

      رایانش ابری انواع متفاوتی دارد که بر مبنای نیازتان می توانید از سرویس ابری مورد نظر استفاده کنید:

      رایانش ابری اختصاصی

      رایانش ابری اختصاصی

      در یک ابر اختصاصی ، ابر اختصاصاً به یک سازمان خاص اختصاص داده می شود. سازمان های بزرگ نظیر وزارت خانه ها و مراکز دولتی و غیر دولتی بزرگ به رایانش ابری اختصاصی نیاز خواهند داشت و مجموعه های کوچک ، عموما نیازی به ابر اختصاصی ندارند. لازم به ذکر است که ابر در محیط خارج از سازمان مربوطه حضور دارد و توسط سازمان یا شرکت ارائه دهنده رایانش ابری (اجاره سرور ابری و سرویس ابری ) کنترل می شود.

      رایانش ابری عمومی

      رایانش ابری عمومی

      برای رایانش ابری عمومی ، سرویس معروف Dropbox را می توان معرفی کرد. در این ابر عمومی ، کاربران از خدمات ابر به صورت عمومی و آزاد استفاده می کنند.

      سرور ابری اجتماعی

      رایانش ابری اجتماعی

      در رایانش ابری اجتماعی ،یک ابر اختصاصی توسط چند شرکت به صورت اشتراکی استفاده می شود.

      رایانش ابری hybrid

      رایانش ابری هیبریدی

      به هر سرویسی که به طور همزمان از دو نوع خدمات استفاده کند ، سرویس ابری هیبریدی گفته می شود. در رایانش ابری هیبریدی ، ارائه دهنده خدمات ابری ، از ابر اختصاصی و ابر عمومی به طور همزمان استفاده می کند.

      ویدئو سرویس ابری

      سوالات متداول سرور ابری

      تفاوت بین سرویس Saas با Paas در چیست؟

      1. به طور کلی سرویس paas با این هدف طراحی شده است که ساخت برنامه های موبایلی و یا تحت وب را برای توسعه دهندگان سریع تر کند. در این صورت دیگر نیازی نیست در مورد اجرا زیر ساخت های اساسی، شبکه و پایگاه های داده مورد نیاز برای توسعه دهندگان نگران باشند. از این رو در سرویس saas ارائه دهندگان با استفاده از سرویس saas برنامه های نرم افزاری را میزبانی و مدیریت می کنند. همچنین این سرویس ها فرایند نگهداری نیز انجام می دهند مانند به روزرسانی های نرم افزاری و امنیت.

      مزایای استفاده از رایانش ابری به چه صورت است؟

      1. سرویس یارانش ابری مزایای زیادی به خود اختصاص داده است که می توان به هزینه کمتر، سرعت و انعطاف پذیری بیشتر، عملکرد سریع، قابلیت اطمینان و… اشاره کرد.

      سرویس یارانش ابری چیست؟

      1. یارانش ابری در واقع یک روش جدید جهت پردازش است. که در این روش منابع مورد استفاده مجازی شده و به شکل سرویس پردازشی و از طریق شبکه های ارتباطی همچون شبکه های محلی و اینترنت به متقاضیان عرضه می شود.
      دسته بندی ها : سرور,سرویس های ابری
      برچسب ها :

      ۵ دیدگاه برای "سرور ابری"

      1. امیرخان گفت:

        سرور ابری رو دستتون ندیدم.

      2. سمانه گفت:

        هزینه یه سایت با روزی ۱۰ هزار تا ویزیت چه قدر میشه؟

        1. admin گفت:

          سلام دوست عزیز روزبخیر
          برای کسب اطلاع بیشتر در این مورد با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
          ۰۲۱۴۸۶۵۵

      3. محمد مرادی گفت:

        تفاوت سرور مجازی با سرویس ابری چیه؟

        1. admin گفت:

          سلام روزبخیر
          هر دو سرویس میزبانی ابری و VPS مجازی‌سازی را به‌کار می‌گیرند، به‌گونه‌ای که هر سرور یک ماشین اختصاصی به‌نظر می‌رسد اما میزبانی ابری اساسا مجموعه‌ای از سرورهای بسیاری است که با یک شبکه به یکدیگر متصل شده‌اند و در نتیجه، یک سرور بزرگ را تشکیل می‌دهند

      دیدگاهتان را بنویسید

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.