تفاوت سرور ابری و سرور مجازی

۱ مرداد ۱۴۰۱ مطالعه ۳ دقیقه

سوء تفاهم در مورد تفاوت تکنولوژیکی بین فرق سرور مجازی و سرور ابری در صنعت میزبانی وب اکنون بسیار جالب است. بیشتر افراد معمولاً تمایل به اشتباه خواندن تفاوت اساسی بین این دو دارند. این به دلیل عدم آگاهی در مورد عوامل تمایز دهنده این دو فناوری میزبانی وب است.با ظهور مجازی سازی و عملیات از راه دور، در اکثر سازمان های مستقر و حتی استارتاپ ها تصمیم به راه حل های مشابه برای میزبانی وب سایت های خود، افزایش قابل توجهی وجود دارد. در این مقاله به بررسی تفاوت سرور ابری و سرور مجازی می پردازیم.

تفاوت سرور ابری و سرور مجازی

آنها دیگر نیازی به داشتن یک معماری فیزیکی ( یک CPU با مشخصات خاص پردازنده، رم و ذخیره سازی )، یک سیستم عامل، در بالای این سخت افزار ندارند, و سپس برنامه وب خاص ( مانند وردپرس، Magento، دروپال، جوملا و بسیاری موارد دیگر ) که در آن وب سایت میزبانی می شود.

و این نیست! علاوه بر این، این ترتیب به منبع تغذیه کارآمد و زائد و نگهداری دوره ای نیاز دارد تا اطمینان حاصل شود که سرور در همه زمان ها کار می کند.

اولا، بیایید مدتی به اصول اولیه بپردازیم که ابر و مجازی سازی چیست. به عبارت ساده، ابر و مجازی سازی چیزی است که سخت افزار، سیستم عامل و برنامه ای که روی آن سخت افزار اجرا می شود را از یکدیگر جدا می کند.

مفهوم اساسی در هر دو فناوری یکسان است. با این حال، قابلیت اطمینان، انعطاف پذیری و در دسترس بودن برخی از شاخص های اصلی تفکیک بین این دو بوده است.

میزبانی VPS چیست؟

VPS ( سرورهای خصوصی مجازی ) میزبانی، که گاهی اوقات با عنوان “ابر خصوصی” نیز شناخته می شود، مبتنی بر سرورهایی است که با استفاده از مکانیسم مجازی سازی ساخته می شوند.

معماری یکی از چندین اسلات اختصاصی اختصاصی در همان ماشین مجازی است. هر شکاف را می توان به منابع اختصاصی اختصاص داد. با این وجود، این فناوری به طور کلی در یک زمان – پدیده مشترک یا منبع – مشترک کار می کند.

یکی از مهمترین مضراتی که مانع رسیدن صنعت میزبانی VPS به سطح بعدی می شود، آسیب پذیری آن است که می تواند باعث شود شکاف یا منبع خاصی در هر سناریوی سقوط کاهش یابد و برنامه یا وب سایت در آن فضای خاص بدون دسترسی به اینترنت اضافی در دسترس نخواهد بود مگر اینکه و تا زمان رفع مشکل.

با این حال، بقیه برنامه های موجود در اسلات های مختلف بدون هیچ گونه اختلال در سرویس، راه اندازی و اجرا می شوند.

اما، اگرچه در موارد استثنایی، که مشکل بزرگی در ضربه زدن به یک شکاف خاص وجود دارد، یک احتمال وجود دارد, مانند ترافیک بیش از حد غیر منتظره در یک روز تصادفی یا حمله DDoS ( توزیع انکار سرویس ), می تواند باعث شود کل دستگاه و برنامه های بعدی کاهش یابد زیرا تمام منابع متعلق به یک دستگاه هستند.

با این حال، میزبانی VPS نکات مفیدی دارد زیرا حاشیه بین راه حل های میزبانی اختصاصی و مشترک را نزدیک می کند.

مزایای میزبانی VPS

میزبانی VPS آزادی کامل و کاملی را ارائه می دهد. برای مدیریت سرور خود به صورت دلخواه، به همه چیز دسترسی دارید و می توانید تمام نرم افزارهای مورد نیاز خود را نصب کنید.
میزبانی در VPS بسیار کارآمد است. برخلاف میزبانی مشترک، VPS به ترافیک یا مخاطب وابسته نیست. شما منابع خود را دارید و از سرورهای دیگر جدا شده اید.
میزبانی در VPS امن است. تمام پرونده های شما صرف نظر از حقوق آنها در سرور، برای سایر مشتری ها خصوصی و غیرقابل دسترسی هستند.

میزبانی ابر چیست؟

میزبانی ابر بهترین وب سایت خط یا برنامه ( میزبان میزبان در حال حاضر است. این فناوری قبلاً در مدت زمان کوتاهی به سطح قابل توجهی از پذیرش رسیده است.

وب سایت های میزبان روی ابر در هر زمان و هر مکان قابل دسترسی هستند. این بدان معنی است که منابع میزبانی برای هر وب سایت در هر سرور ابری موجود در خوشه تکرار می شود. به عنوان مثال، اگر یک سرور ابری حداکثر ترافیک را در حال حاضر داشته باشد، آنگاه به طور خودکار پرس و جو مربوط به سایت خاص را به سرور ابری بیکار در خوشه هدایت می کند.

به عبارت دیگر، cloud سرویس های میزبانی وب را اجرا می کند، مانند ذخیره سازی پرونده ها، SSH، FTP، SFTP و خدمات ایمیل ( به عنوان مثال. SMTP ) و غیره، در بسیاری از سرورهای مختلف به طور همزمان.

این تخصیص همزمان منابع برابر بر روی سرورهای ابری موجود در خوشه قابلیت اطمینان زیادی را فراهم می کند. به عنوان مثال، اگر یکی از نقص دستگاه ها باشد، باعث خرابی یا اختلال در کل سرویس میزبانی نمی شود.

مزایای میزبانی ابر

میزبانی ابر نسبتاً قابل اعتماد است زیرا وب سایت شما در یک پارتیشن مجازی میزبان است که از چندین شبکه فیزیکی استفاده می کند. وقتی یکی از سرورها آفلاین شود، سطح منابع را به ابر کمی کاهش می دهد اما به وب سایت شما اضافه نمی شود. عدم دسترسی یا هر چیز دیگری.
میزبانی ابر توسط بسیاری از سرورهای فیزیکی که از اشخاص ثالث – محافظت می شوند که می خواهند به محل خود دسترسی پیدا کنند یا خدمات خود را قطع کنند، ایمن است.
میزبانی ابر قابل گسترش، انعطاف پذیر و مقیاس پذیر است. محدودیت های مشابه سرور واحد را ندارد. منابع با توجه به درخواست های شما و در زمان واقعی در دسترس هستند.
میزبانی ابر اقتصادی است زیرا فقط هزینه آنچه را استفاده می کنید پرداخت می کنید.

سرور ابری را انتخاب کنیم یا سرور مجازی

با توجه به تفاوت سرور ابری و سرور مجازی میزبانی VPS معمولاً از آنجا که مقدار مشخصی از منابع محاسباتی را به هر مشتری اختصاص می دهد، کارایی کمتری دارد. از این رو، اگر نیاز افزایش یابد، سیستم قادر به تحمل جریان اضافی نخواهد بود. به سادگی خراب می شود. در صورت نقص عملکرد سرور نیز همین اتفاق خواهد افتاد.

از طرف دیگر میزبانی ابر با افزایش متفاوت روبرو می شود. در زیر فضای ابری، وب سایت در استخر منابع محاسباتی یکپارچه میزبانی می شود. این بدان معنی است که اگر یک سرور به سطح مطلوب خود برسد، سرور دوم آماده عملکرد است. به طور مشابه، اگر سرور خراب شود، وب سایت همچنان در حال اجرا خواهد بود زیرا سایر سرورها همچنان به ترافیک ورودی ادامه می دهند.

اگر قابلیت اطمینان و عملکرد قدرتمند را می خواهید با توجه به فرق سرور ابری و سرور مجازی، میزبانی Cloud یک انتخاب عالی است. کاهش قیمت اخیر در زیرساخت های ابری از آمازون و امثال آن نشان می دهد که بازار از پتانسیل رشد عظیمی برخوردار است. علاوه بر این، نشان می دهد که میزبانی ابری نیز مقرون به صرفه است.

حتی ارائه دهندگان میزبان برنامه، مانند سرویس های میزبانی دسک تاپ Quickbooks، سرورهای ابری را برای میزبانی برنامه ها ترجیح می دهند زیرا مقرون به صرفه، ایمن، آسان برای استفاده است و مزایای بی حد و حصر را برای آنها فراهم می کند.

VPS برای افرادی که علاقه مند به میزبانی فقط یک وب سایت هستند ساخته شده است. اگرچه قدرتمند است، اگر وب سایت شما به دلیل ترافیک زیاد یا درخشش فنی خراب نشود، VPS زمان را تضمین نمی کند.

مقایسه زیر تفاوت های هر دو زیرساخت را نشان می دهد.

آیا سرور ابری از سرور مجازی بهتر است؟

میزبانی مبتنی بر ابر با این حال، پایدارتر است زیرا وقتی بخشی از مؤلفه به دلیل عدم تمرکز پایین می رود، هیچ تاثیری در عملکرد نخواهد داشت.

در Cloud گزینه ای برای ادغام منابع اضافی در صورت لزوم وجود دارد. رم، فضای دیسک یا پهنای باند و غیره را می توان با چند کلیک اضافه کرد و در صورت عدم نیاز به ضرر مالی، دیگر رد شد. بنابراین، میزبانی ابر نیز می تواند به عنوان یک راه حل میزبانی وب تعریف شود که منابع مورد نیاز را فراهم می کند. با توجه به نیاز مشتری، از نظر پویا مقیاس پذیر و قابل تنظیم است. سرمایه گذاری بزرگی لازم نیست. منابع غیر ضروری بدون هیچ گونه لغو یا هزینه های بیشتر قابل حذف هستند.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی تفاوت سرور ابری و سرور مجازی پرداخته شد تا با توجه به آن بتوانید به نحو احسن در این مورد تصمیم گیری نمایید.از تلفن همراه برای جست و جو در اینترنت استفاده های بسیاری می شود. از این رو متصل نشدن آن به اینترنت و در کنار آن باز نشدن سایت ها حتی با وجود اینکه از اتصال اینترنت خود مطمئن هستید، مشکلی است که ممکن است برای شما رخ دهد. با بررسی تنظیمات گوشی و روش هایی خاص می توانید از علت بروز این مشکل مطلع شده و به بهترین نحو آن را رفع نمایید. در ادامه به بررسی دلیل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی می پردازیم. با ما همراه باشید.

چرا با اینترنت گوشی، سایت باز نمی شود؟

دلیل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی می تواند متعدد باشد. این مشکل هم می تواند از سمت اپراتور ارائه دهنده اینترنت شما باشد و هم اینکه ممکن است موبایل شما ایراد پیدا کرده باشد. از این رو لازم است تا موراد متعددی را در نظر بگیرید. از این موارد می توان اشاره کرد به:

باز نشدن سایت با اینترنت گوشی وقتی اینترنت وصل است ولی سایت باز نمی شود

اگر که اینترنت متصل است اما سایت باز نمی شود ممکن است که شما تنها در حال مشاهده سیگنال های آن باشید. گاهی اوقات ممکن است که بسته اینترنت شما تمام شده باشد اما سیگنال های اینترنت در بالای صفحه گوشی مشاهده شوند. در این حالت لازم است تا اپلیکیشن هایی که با اینترنت کار می کنند را چک کنید تا ببینید که آن ها اینترنت دارند یا خیر و راه دیگر آن نیز این است که از طریق اپلیکیشن های مربوطه، میزان مدت و میزان حجم بسته خود ا چک کنید تا تمام نشده باشد.

مسدود بودن سایت یک دلیل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی

گاهی اوقات می شود که مشکل از طرف خود سایت است. یعنی سرعت و همینطور حجم اینترنت شما مشکلی ندارد و تنها سایت است که باز نشده و مشکل دارد. این مسئله می تواند از سمت سرور باشد و گاها به این دلیل باشد که ترافیک ورودی سایت بیش از حد شده است. در این هنگام لازم است تا در زمان خلوت تری به سایت مراجعه نمایید و یا چند دقیقه دیگر دوباره امتحان کنید تا ببینید که سایت باز می شود یا خیر.

پایین بودن سرعت اینترنت و باز نشدن سایت

گاهی اوقات ممکن است که دلیل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی ، پایین بودن سرعت اینترنت شما باشد. در این هنگام لازم است تا با شرکت ارائه دهنده اینترنت همراه خود تماس بگیرید و این موضوع را پیگیری نمایید. البته این مسئله ممکن است به دلیل مشکل زیرساخت ها نیز در مقطعی از زمان رخ دهد و سریعا درست شود. اما اگر همواره با کم بودن سرعت اینترنت خود مواجه هستید، لازم است تا آن را از طریق اپراتور پیگیری نمایید.

راهکارهای رفع مشکل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی

پس از اینکه با دلیل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی آشنا شدید لازم است تا به راهکارهای این مسئله پرداخته شود تا بتوانید به نحو احسن در این مورد اقدام نمایید.

استفاده از حالت هواپیما برای رفع مشکل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی

یکی از روش هایی که می تواند در رفع مشکل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی کمک کننده باشد، این است که حالت هواپیما را یکبار خاموش و روشن کنید. فاصله بین خاموش و روشن بهتر است حداقل چند ثانیه باشد و در صورتی که این روش جواب نداد می توانید سیم کارت خود را نیز یک بار خارج نمایید و دوباره آن را جایگذاری کنید و امتحان کنید که مشکل حل می شود یا خیر.

پاک کردن کش مرورگر برای مشکل باز نشدن وبسایت

یکی از راه هایی که می تواند در باز شدن وبسایت به شما بسیار کمک کند این است که کش مرورگر خود را پاک کنید. این راه ل به خصوص در هنگامی که تنها یک سایت است که برای شما باز نمی شود می تواند بسیار تاثیرگذار باشد. از طرف دیگر اگر که اپلیکیشنی نیز هست که باز نمی شود می توانید از طریق تنظیمات گوشی و تنظیمات برنامه یک دور کش آن را پاک کنید و امتحان کنید که مشکل حل می شود یا خیر.

بررسی تنظیمات اینترنت تلفن همراه

یکی دیگر از راه هایی که می تواند در رفع مشکل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی به شما کمک کند این است که به بخش تنظیمات اینترنت همراه در گوشی بروید و سپس از این طریق برای رفع مشکل اینترنت اقدام نمایید.

پس از اینکه وارد تنظیمات اینترنت همراه شدید لازم است تا Network Mode را بررسی کنید. حالت اینترنت شما می تواند برای بین LTE  و 2G و 3G و 4G و حتی 5G باشد. بهتر است که بالاترین حالت را برای این مورد قرار دهید تا از نهایت سرعت اینترنت برخوردار شوید.

چک کردن تنظیمات APN برای رفع مشکل باز نشدن سایت در گوشی

راه دیگری که می تواند در مسئله باز نشدن سایت با اینترنت گوشی راهگشا باشد، بررسی تنظیمات APN است. برای تغییر تنظیمات APN تلفن همراه خود لازم است تا با اپراتور اینترنت خود در ارتباط باشید و ثانیا می توانید با مراجعه به تنظیمات گوشی و  و سپس در تنظیمات اینترنت همراه گوشی بخش Access Point Names را پیدا کنید و آن را تغییر دهید و یا یک APN جدید بسازید.

ریست کردن تنظیمات اینترنت همراه گوشی برای حل ایراد باز نشدن سایت با اینترنت همراه

راه حل نهایی برای رفع مشکل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی این است که تنظیمات اینترنت خود را ریست کنید. این کار به دلیل نیاز به راه اندازی دوباره اینترنت در مرحله آخر قرار داده می شود تا اگر به هیچ عنوان راه حل های قبلی جواب ندادند این راه حل را امتحان نمایید.

برای ریست کردن تنظیمات اینترنت همراه نیز تنها لازم است تا در بخش تنظیمات به بخش reset وارد شوید و بر روی گزینه Reset Network Setting کلیک نمایید. همچنین شما می توانید این عبارت را در تنظیمات نیز جست و جو نمایید تا در زمان صرفه جویی شود و راحت تر آن را بیابید.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی دلیل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی پرداخته شد تا با توجه به آن بتوانید به نحو احسن مشکل خود را حل نمایید. لازم به ذکر است که شما می توانید با اینترنت پرسرعت صفرویک به وبسایت ها دسترسی داشته باشید و با بالاترین سرعت و کیفیتی پایدار به وب گردی و جستجو در وب بپردازید و همچنین از تخفیفات و بسته های هیجان انگیز مخصوص دانلود صفرویک نیز بهره مند شوید.

سوالات متداول دلیل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی

  1. چرا برخی از وب سایت ها در داده های تلفن همراه باز نمی شوند؟
    سعی کنید کش مرورگر موبایل خود را پاک کنید و بررسی کنید. اگر باز هم لود نشد، مرورگر را از گوشی خود حذف کنید و گوشی را ریستارت کنید و دوباره مرورگر را نصب کنید و امتحان کنید. اگر باز هم همان خطا را دریافت می کنید، مرورگرهای مختلف را در تلفن همراه امتحان کنید.
  2. چرا برخی از وب سایت ها در اینترنت من باز نمی شوند؟
    اگر وب سایت شما برای شما باز نمی شود، اما برای دیگران باز می شود، می تواند یکی از شرایط زیر باشد: سرور میزبان وب آدرس IP ISP شما را مسدود می کند. ISP شما آدرس IP سرور میزبان وب را مسدود می کند. LAN/Firewall شما آدرس IP سرور میزبان وب را مسدود می کند.
  3. چرا گوگل کروم روی داده های تلفن همراه کار نمی کند؟
    کروم شایع ترین دلایل کار نکردن کروم در اندروید می تواند سهل انگاری شما در به روز رسانی، اجرای مداوم برنامه های پس زمینه، استفاده از برنامه شخص ثالث و سیستم عامل معیوب باشد.

به تازگی اولین روتر وای فای 7 دنیا معرفی شد که در این مقاله به بررسی رونمایی از اولین روتر وای فای 7 دنیا با پشتیبانی از سه باند فرکانسی می پردازیم. با ما همراه باشید.

جزئیات رونمایی از اولین روتر وای فای 7 دنیا با پشتیبانی از سه باند فرکانسی

H3C Magic BE18000 اولین روتری است که برخی از ویژگی‌های جدید استاندارد Wi-Fi 7 را اجرا می‌کند، از جمله پشتیبانی از کانال‌های گسترده 320 مگاهرتز، 4K-QAM و عملیات Multi-Link. با این حال، تا زمانی که اولین دستگاه های سرویس گیرنده Wi-Fi 7 در سال آینده راه اندازی شوند، نمی توانید از این فناوری های جدید استفاده کنید.

سازنده تجهیزات شبکه چینی H3C به تازگی Magic BE18000 را معرفی کرده است، “اولین روتر Wi-Fi 7 در جهان”. شایان ذکر است که IEEE هنوز استاندارد Wi-Fi 7 (802.11be) را نهایی نکرده است، به این معنی که این روتر ممکن است از همه ویژگی‌های دستگاه‌های تایید شده آینده پشتیبانی نکند.

BE18000 دارای پیکربندی آنتن MIMO 4×4 است و از هر سه باند فرکانس Wi-Fi پشتیبانی می کند. به لطف Wi-Fi 7 که از کانال های گسترده 320 مگاهرتز پشتیبانی می کند، حداکثر نرخ PHY 1148 مگابیت بر ثانیه در 2.4 گیگاهرتز، 5765 مگابیت در ثانیه در 5 گیگاهرتز و 11530 مگابیت در ثانیه در 6 گیگاهرتز است. با این حال، ممکن است اجازه استفاده از باند 6 گیگاهرتز را نداشته باشید زیرا بسیاری از کشورها هنوز مجوز این طیف را برای استفاده عمومی صادر نکرده اند.

یکی دیگر از ویژگی های جدید پشتیبانی از 4K-QAM است که نرخ داده را در مقایسه با 1024-QAM 20 درصد افزایش می دهد، زمانی که تداخل کمی وجود دارد و دستگاه کاربر نزدیک است. در همین حال، Multi-Link Operation به دستگاه اجازه می دهد تا از چندین باند فرکانسی به طور همزمان استفاده کند و باند کم تراکم را برای کاهش تأخیر انتخاب کند. BE18000 همچنین دارای دو درگاه 10 گیگابیت و سه درگاه 1 گیگابیت است.

قیمت اولین روتر وای فای 7 دنیا

این شرکت سازنده در رونمایی از اولین روتر وای فای 7 دنیا ، جزئیات در دسترس بودن یا قیمت را فاش نکرد، اما به عنوان یک محصول سازمانی، انتظار نداشته باشید که این محصول ارزان باشد. اولین دستگاه های کلاینت دارای Wi-Fi 7 احتمالا سال آینده وارد بازار خواهند شد، به این معنی که حداقل تا آن زمان نمی توانید از هیچ یک از ویژگی های جدید BE18000 استفاده کنید.برای اتصال به اینترنت پرسرعت ADSL لازم است مودم شما به خط تلفن وصل باشد و به نوعی خط تلفن انتقال دهنده اینترنت به سوی مودم شما می باشد. در این مقاله به بررسی نحوه اتصال تلفن ثابت به مودم می پردازیم. با ما همراه باشید. قبل از شروع اتصال تلفن ثابت به مودم ، مودم و سرویس اینترنت شما باید راه اندازی شود. مگر اینکه مودم شما دارای یک پورت تلفن اضافی باشد، باید تلفن را از طریق روتر خود وصل کنید. اگر از قبل وصل نشده اند، روتر خود را به مودم خود وصل کنید.

نحوه اتصال تلفن ثابت به مودم

برای اتصال تلفن ثابت به مودم لازم است تا با قطع اتصال تلفن از منبع تغذیه، خط تلفن را از تلفن به پورت تلفن در روتر خود وصل کنید. اگر مودم DSL دارید، از کابل تلفن دیگری برای اتصال پورت DSL استفاده کنید. برق مودم، روتر و تلفن خود را به همین ترتیب وصل کنید. چند دقیقه صبر کنید تا همه چیز روشن شود و راه اندازی شود. اگر همه چیز به درستی وصل شده باشد، چراغ تلفن روی روتر شما چشمک می زند و سپس ثابت می شود.

بسته به خدمات شما، ممکن است لازم باشد با شماره ای تماس بگیرید تا خط تلفن خود را فعال کنید. برای راهنمایی بیشتر برای تنظیم اینترنت و تلفن خود، با ارائه دهنده سرویس اینترنت خود تماس بگیرید. تلفن را بردارید و به صدای شماره گیری گوش دهید، سپس یک تماس آزمایشی برقرار کنید.

اتصال تلفن ثابت به وای فای

برای اتصال تلفن ثابت به مودم شما نمی توانید گوشی خود را به صورت بی سیم به روتر یا مودم خود وصل کنید. شما باید ارتباط فیزیکی داشته باشید. حتی اگر تلفن بی سیم دارید، پایه تلفن باید به پورت تلفن وصل شود. با این تنظیمات، مودم ممکن است از فناوری شناخته شده به عنوان پروتکل صوتی از طریق اینترنت (VoIP) استفاده کند تا داده های صوتی را به سیگنال هایی تبدیل کند که می توانند از طریق اینترنت منتقل شوند. کیفیت اتصال تلفن شما به سرعت اینترنت شما بستگی دارد. مطمئن شوید که مودم و روتر شما الزامات طرح اینترنت شما را برآورده می کنند.

آیا می توانم تلفن ثابت خود را به روتر خود وصل کنم؟

تا زمانی که روتر شما دارای پورت تلفن باشد، باید بتوانید آن را به تلفن ثابت متصل کنید. بسته به نحوه سیم کشی خانه، ممکن است بتوانید تلفن های دیگری را به جک های تلفن دیواری متصل کنید. اگر می خواهید چندین گوشی را به یک مودم یا جک دیواری متصل کنید، ممکن است به یک تقسیم کننده تلفن نیاز داشته باشید. در هر صورت، باید یک گوشی را به مودم متصل کنید تا سرویس تلفن شما فعال شود.

اگر مودم شماره گیری دارید، یک سر خط تلفن را به درگاه “Line” مودم و سر دیگر را به جک دیواری وصل کنید. سپس، خط تلفن دیگری را از تلفن به پورت “Phone 1” یا “Tel 1” روی مودم وصل کنید.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی نحوه اتصال تلفن ثابت به مودم پرداخته شد تا با توجه به آن بتوانید با راحت ترین روش اینترنت خود را راه اندازی کنید. لازم به ذکر است که در صورت بروز نویز لازم است تا از نویزگیر یا اسپلینتر استفاده نمایید و همچنین می توانید مقاله رفع نویز خط تلفن را مطالعه نمایید.

سوالات متداول اتصال تلفن ثابت به مودم

  1. آیا می توانم بدون کابل یا سرویس تلفن اینترنت دریافت کنم؟
    اکثر ISP ها طرح های اینترنتی را بدون خدمات کابل یا تلفن ارائه می دهند. گفته می شود، اگر تلویزیون کابلی در محل زندگی شما در دسترس نباشد، نمی توانید اینترنت کابلی دریافت کنید.
  2. آیا تلفن ثابت از VoIP امن تر است؟
    تلفن های ثابت سنتی از VoIP امن تر هستند زیرا هک کردن آنها سخت تر است. اگر خدمات تلفنی را از طریق مودم خود دریافت می کنید، پس از VoIP استفاده می کنید. خوشبختانه، ISP ها چندین لایه رمزگذاری را برای محافظت از حریم خصوصی شما ارائه می دهند.
  3. آیا وای فای من با تلفن بی سیم من تداخل دارد؟
    اگر مشکوک هستید که سیگنال W-Fi شما با تلفن بی سیم شما تداخل دارد، ساده ترین راه حل این است که پایه تلفن را از روتر خود دور کنید.

داغ‌ترین مطالب روز

بهترین DNS برای گیم

بهترین DNS برای گیم

DNS یکی از مهم ترین مواردی است که سبب می شود تا تجربه شما از بازی کردن بهبود یافته و اتصال شما به سرورها پایداری و ثبات پیدا کند. اما پیدا کردن دی ان اس خوب برای بازی ها آنلاین به خصوص بازی هایی نظیر Valorant، Call of Duty و … همواره چالش محسوب شده […]

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۷

سرور ابری

سرور ابری

سرور ابری و یا سرویس ابری از اصطلاحاتی هستند که امروزه به آن زیاد بر می خوریم. اما شاید تا کنون درک درستی در خصوص خدمات مبتنی بر ابر و سرور ابری (سرور رایانش ابری) نداشته باشیم. انتخاب خدمات مرکز داده مناسب ، می تواند تاثیر به سزایی در هزینه های یک کسب و کار […]

۲ تیر ۱۳۹۹ ۵

آموزش دانلود از اینترنت

آموزش دانلود از اینترنت

دانلود کردن بخش جدایی ناپذیر این روزهای زندگی شده است. هر روز حجم عظیمی از اطلاعات دانلود و آپلود شده و به زندگی مجازی جان می بخشد. اما نحوه دانلود اصولی و حرفه ای از اینترنت به چه صورت است؟ چطور دانلود کنیم که از سالم بودن فایل اطمینان بالایی داشته باشیم؟ در این مقاله […]

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ ۳

آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7

آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7

اینترنت یکی از مهم ترین عناصر زندگی در عصر امروز است. اما اگر نتوانیم با ویندوز به اینترنت وصل شویم چه؟ مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 چیست؟ در این مقاله به آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 می پردازیم تا با بررسی راه حل های آن بتوانید به صورت اصولی […]

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۳

سرور مجازی مناسب کسب‌وکار کوچک

سرور مجازی مناسب کسب‌وکار کوچک

امروزه در دنیای مدرن و پیشرفته‌ای زندگی می‌کنیم که پتانسیل‌های کسب‌وکارها بدون معرفی در فضای مجازی، دست‌نخورده و اتلاف شده باقی می‌مانند و امکان شکست آن‌ها افزایش می‌یابد. بنابراین، طراحی و استفاده از یک وب سایت می‌تواند به گسترش این کسب‌وکارهای کوچک کمک کند و آن را به سرعت توسعه دهد. این وب سایت به […]

۳۰ شهریور ۱۴۰۰ ۲

دیدگاه‌ها

comment symbol

برای این مقاله ۰ دیدگاه نوشته شده است. دیدگاه شما چیست؟

شما نیز، دیدگاه خود را از طریق دکمه زیر به اشتراک بگذارید.

نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *