VPS چیست؟ | Virtual Private Server یا سرور مجازی

۱۳ بهمن ۱۳۹۹ مطالعه ۴ دقیقه

اگر بالاخره آماده شده اید که وب سایت خود را راه اندازی کنید، احتمالا به دنبال خرید VPS ای امن هستید. این نقطه یک انتخاب سخت برای مبتدیان است و  در واقع ورود آن ها به میدان جنگ به حساب می آید. یک اصطلاح جدید وجود دارد که به آن بر می خورید و آن سرور اختصاصی مجازی (VPS) است که در این نوشتار به شما توضیح می دهیم چیست و به چه کار می آید؟ نگران نباش مبتدی، همه چیز را به زودی یاد خواهی گرفت پس بیایید با هم شروع کنیم!

حتما بخوانید : سرور مجازی ایران یا vps با تحویل آنی

سرور اختصاصی مجازی چیست؟

اول اجازه دهید توضیح دهیم VPS  یا همان سرور اختصاصی مجازی چیست؟ سرور اختصاصی مجازی یا vps مخفف عبارت virtual private server است. در شرایط عمومی یک سرور، خود یک کامپیوتر قدرتمند است که تمام داده ها و فایل های وب سایت شما را در خود ذخیره می کند.

هنگامی که کسی در مرورگر خود نام سایت شما را درج می کند، این رایانه قدرتمند سایت شما را برای او بازخوانی کرده و نمایش می دهد. اما حالا برویم سراغ جنبه مجازی سرور: vps  از فناوری های مجازی سازی برای نگهداری فایل های سایت استفاده می کند به طور ساده یک قطعه سخت افزاری فیزیکی است که مانند چند سرور جداگانه عمل می کند.

کلمه اختصاصی هم به معنی این است که حق استفاده از این سرور برای شما محفوظ است و مجبور نیستید و CPU یا رم خود را با سایر کاربران سرور شریک شوید.


  1. سیستم میزبانی وب VPS (سرور اختصاصی مجازی)چگونه کار می کند؟
  2. مزایای سرور مجازی خصوصی چیست؟
  3. فرق VPS با میزبانی اختصاصی در چیست؟
  4. چه زمانی باید سرور مجازی اختصاصی خودرا تغییر دهید؟
  5. چگونه بهترین میزبانی وب VPS را برای وب سایت خود انتخاب کنم؟

1. سیستم میزبانی وب VPS (سروراختصاصی مجازی) چگونه کار می کند؟

همانطور که از نام این سرویس برمی آید، اصلی ترین جنبه آن مجازی بودنش است. با استفاده از تکنولوژی مجازی سازی یک سرور قدرتمند به چندین سرور مجازی تقسیم می شود. به عبارت دیگر یک قطعه سخت افزار فیزیکی که به عنوان سرورهای جداگانه مجازی عمل می کند.

اگرچه سرور فیزیکی در این حالت به اشتراک گذاشته شده است، اما هر سرویس حریم خصوصی خودش را دارد. سرور مجازی که شما از آن استفاده می کنید تنها در خدمت خودتان خواهد بود. قرار نیست CPU، RAM یا هر داده دیگری را به اشتراک بگذارید.

بزگترین تفاوت میان هاست اشتراکی و سرور مجازی در این است که منابع سرور چطور بین کاربران تقسیم می شود.

از زاویه دید کاربران،

VPS یعنی:

  • عملکرد تضمینی با در اختیار داشتن منابع اختصاصی (CPU، RAM، حافظه، پهنای باند و …)
  • امنیت بهتر سایت، وبسایت شما در محیطی کاملا ایزوله میزبانی می شود، مانند سرورهای اشتراکی اتفاقی که برای همسایه شما می افتد تاثیری بر عملکرد شما نخواهد داشت.
  • دسترسی کاملا به root سرور، دقیقا مانند میزبانی وب اختصاصی.

2. مزایای سرور مجازی خصوصی چیست؟

1.قابلیت اطمینان بیشتر

استقلال سرور مجازی خصوصی یا VPS از سایر سرورهای مجازی که بر روی یک سخت‌افزار فیزیکی پیاده‌سازی شده‌اند، به این مفهوم است که منابع خود را به اشتراک نمی‌گذارد. در مقایسه با میزبانی مشترک، قابلیت عدم به اشتراک گذاری منابع در سرور مجازی خصوصی، آن را قابل اطمینان‌تر می‌کند. در سرورهای میزبانی اشتراکی، فعالیت‌های IT و ترافیکی سایر مشتریان می‌توانند بر روی یکدیگر تاثیر بگذارند؛ به‌عنوان مثال، اگر دو یا سه مشتری ترافیک سنگینی را در این سرور تجربه کنند، سایر مشتریان این سرور تحت تاثیر قرار خواهند گرفت. این امر در سرورهای مجازی خصوصی یا همان VPSها صورت نمی‌گیرد.

2.منابع اختصاصی

درست مانند یک سرور خصوصی، تمامی منابع سرور مجازی خصوصی شما تنها در اختیار شما و مخصوص شما خواهند بود. علاوه‌براین، میزان فضای دیسک، CPU و RAM در دسترس برای سرور مجازی خصوصی بسیار بیشتر از میزبانی است که سرور میزبانی اشتراکی در اختیار شما می‌گذارد؛ به این مفهوم که در سرور مجازی خصوصی شما می‌توانید ترافیک بیشتری را کنترل و اپلیکیشن‌های بیشتری را اجرا کنید.

3.عملکرد بالاتر

با منابع بیشتری که در سرورهای مجازی خصوصی به‌طور کامل در اختیار نیاز‌های کسب‌وکار شما قرار گرفته است، سرور شما عملکرد بهتری خواهد داشت. بهبود ظرفیت و قدرت پردازش سرورهای مجازی خصوصی به این معنا است که وبسایت شما سریع‌تر می‌تواند اطلاعات را در مرورگرهای کاربران بارگذاری کند که منجر به بهبود مشارکت کاربران، افزایش نرخ تبدیل و بهبود رتبه‌ی موتور جستجوی شما می‌شود.

علاوه‌براین، هر فرایندی که شما بر روی سرور مجازی خصوصی خود اجرا کنید، سریع‌تر اجرا می‌شود و تاثیر کم‌تری بر روی سایر عملیات‌های در حال اجرا، خواهد داشت. در واقع در هنگام اجرای عملیات‌هایی مانند پشتیبان‌گیری از فایل‌ها و ارسال ایمیل‌های انبوه، وبسایت شما به‌کُندی اجرا نمی‌شود.

4.آزاد بودن نرم‌افزار

هنگامی که شما از سرور میزبانی اشتراکی استفاده می‌کنید، در رابطه با نوع سیستم‌عاملی که اجرا می‌کنید، هیچ انتخابی ندارید و همه‌ی کاربران سرور اشتراکی ملزم به استفاده از همان سیستم‌عامل هستند. با استفاده از یک سرور مجازی خصوصی، می‌توانید سیستم‌عاملی که بهترین انتخاب برای نیازهایتان است، انتخاب کنید.

درعین‌حال، حساب‌های سرور میزبانی اشتراکی، انواع نرم‌افزارهایی را که می‌توانید استفاده کنید، محدود می‌کند. بعضی از اپلیکیشن‌ها در این سرورها قابل پذیرش نیستند؛ زیرا ممکن است که مبنع سنگینی باشد یا به علت این که ممکن است باعث ایجاد تداخل با برنامه‌های دیگر شود. با استفاده از سرور مجازی خصوصی، می‌توانید هر اپلیکیشنی که می‌خواهید، اجرا کنید.

5.دسترسی در سطح کاربر ریشه

انتخاب یک سرویس مجازی خصوصی به شما اجازه می‌دهد که در سطح کاربر ریشه به سرور دسترسی داشته باشید. این قابلیت کاربر را قادر می‌سازد که دسترسی کامل به اکانت VPS خود داشته باشد که کنترل بیشتری بر پیکربندی سرور و نصب اپلیکیشن‌ها خواهند داشت. این اقدامات از طریق پنل کنترلی آن انجام می‌شود.

6.پشتیبانی تکنیکی کامل

یکی از مزایای اصلی سررورهای مجازی خصوصی، ارائه‌ی پشتیبانی کامل در هر ۲۴ ساعت روز و هر ۷ روز هفته است؛ به این معنی که اگر شما با سرور خود مشکلی داشته باشید و نیازمند کمک باشید، یک تکنسین فنی همیشه در دسترس شما خواهد بود.

7.نظارت بر سرور

با افزایش نیاز به امنیت در برابر حملات سایبری، برخی از سرویس‌دهندگان با جدیت کامل بر سرور و سخت‌افزار مربوطه نظارت می‌کنند. این نظارت‌ها به شما اطمینان می‌دهند که تهدیداتی مانند هک شدن و حملات DDos  پیش از وقوع، به‌سرعت حل خواهند شد.

8.دامنه‌های میزبانی چندگانه

بسیاری از شرکت‌ها بیش از یک وبسایت را اجرا می‌کنند و اگرچه این قابلیت در سرورهای میزبانی اشتراکی قابل دستیابی است، به این معنا است که منابع محدودشده‌ی فعلی بیش از پیش توسعه یافته‌اند. هر چه بیشتر  از وبسایت‌های حساب‌های میزبانی اشتراکی را اجرا می‌کنید، قابلیت اطمینان کاهش می‌یابد. دسترسی به منابع بیشتر در سرورهای مجازی خصوصی به این مفهوم است که میزبانی چندین دامنه می‌تواند بدون وقوع مشکل، صورت بگیرد.

9.پشتیبان‌گیری از داده‌ها در فضای ابری

کپی‌های پشتیبان‌گیری باید یک بخش اساسی در برنامه‌ی بازیابی شما باشد. بنابراین بسیار مهم است که ارائه دهندگان سرور مجازی خصوصی یک راه‌حل پشتیبان‌گیری ارائه بدهند که در صورت نیاز بتوانید به‌صورت خودکار به پیکربندی و پشتیبان‌گیری‌های زمان‌بندی شده از داده‌های کسب‌وکار خود بپردازید.

3. فرق VPS با میزبانی اختصاصی در چیست؟

برای اینکه درک درستی از نحوه عملکرد سرور اختصاصی مجازی داشته باشید مهم است اصول اولیه میزبانی وب را بشناسید و با برنامه های مشترک آن آشنا شوید. در اینجا به صورت مختصر تفاوت های میزبانی وب،سرور اختصاصی و VPS را برای شما توضیح می دهیم.

۱.میزبانی وب

میزبانی مشترک رایج ترین نوع میزبانی وب است که به خوبی برای دارندگان وب سایت های شخصی و وب سایت های کوچک جدید کار می کند. هنگامی که یک برنامه میزبانی وب مشترک را خریداری می کنید از سی پی یو و رم مشترک استفاده می کنید و فضاهای هارد دیسک را با سایر کسانی که این خدمات را خریداری کرده اند به اشتراک می گذارید.

بیایید کمی ساده تر صحبت کنیم.

این سرور مشترک مثل یک مجتمع آپارتمانی بزرگ است که توسط یک صاحبخانه به مستاجرهای مختلف اجاره داده می شود. همه ما به یک محل زندگی نیاز داریم درست مثل فایل های وب سایت که به یک مکان برای استقرار نیاز دارند اما خوب خرید یک خانه ویلایی اختصاصی در ابتدای کار برای همه ما سخت است پس به سراغ یک منزل اجاره ای آن هم در یک مجتمع آپارتمانی می رویم که هم هزینه های کمتری دارد و هم راحت تر در دسترس قرار می گیرد. این داستان برای میزبانی وب برای کسانی که در ابتدای کار خودشان هستند هم صادق است.

۲. میزبانی اختصاصی

میزبانی اختصاصی با میزبانی مشترک خیلی تفاوت دارد. به جای به اشتراک گذاری هزینه ها و محل استقرار فایل های سایت با دیگر وب سایت ها شما یک سرور اختصاصی در اختیار می گیرید که تنها برای وب سایت شما مورد استفاده قرار می گیرد. این به نظر خیلی عالی می آید درست است؟

البته این خدمت قطعا گران تر از سرور مشترک است اما شما 100 درصد کنترل منابع را در اختیار خواهید داشت و می توانید از نرم افزارهای اختصاصی که برای نیازهای وب سایت شما طراحی شده استفاده کنید. این میزبانی وب برای وب سایت هایی که به خدمات فنی و امنیتی بالای نیاز دارند مناسب است. برخی از مزایای آن عبارت است از:

  • دریافت روزانه مقدار بالایی از ترافیک
  • در اختیار داشتن سیستم عامل اختصاصی
  • مدیریت هزاران تراکنش مالی
  • دراختیارگرفتن نرم افزار اختصاصی

۳.میزبانی وب VPS

سرور اختصاصی مجازی یک خدمت مابین سرور اختصاصی و عمومی است. وقتی VPS را انتخاب می کنید از نظر سخت افزاری با وب سایت های دیگر دریافت کننده این خدمت مشترک هستید که از یک سرور بسیار قدرتمند استفاده می کنند، اما به وب سایت شما یک دامنه اختصاصی داده می شود که محوطه مجازی اختصاصی شما خواهد بود. به این معنی است که شما سیستم عامل اختصاصی، رم اختصاصی و پهنای باند نامحدود در اختیار خواهید داشت. با سرور اختصاصی شما بسیاری از مزایای یک سرور اختصاصی را به همراه قیمت مناسب یک سرور عمومی را به صورت همزمان در اختیار خواهید داشت.

4. چه زمانی باید سرور اختصاصی مجازی خود را تغییر دهید؟

بهترین راه برای ارزیابی این که آیا لازم است VPS خود را تغییر دهید و یا نه این است که به وب سایتتان دقت کنید. در اینجا به 8 نشانه که به شما می گوید وقت استفاده از سرور مجازی است را معرفی می کنیم.

۱. نگرانی های امنیتی دارید.

اگر نیاز به امنیت بالا و قابلیت های نظارتی پیشرفته دارید تا اطمینان خود را از امنیت وب سایت بالا ببرید یا برنامه دریافت و پرداخت آنلاین دارید، شاید وقت آن رسیده به خرید  VPS فکر کنید. با استفاده از VPS منابع قابل اعتمادی دریافت می کنید و می توانید توان امنیتی خود را افزایش دهید.

۲. حجم ترافیک شما در حال افزایش است.

اگر مدتی است وب سایت خود را راه اندازی کرده اید و ترافیک سایت سیر صعودی دارد خوب است به vps  فکر کنید اما اگر تعداد بازدید ها در حد متوسط ثابت مانده استفاده از سرویس اشتراکی مناسب خواهد بود. برای سایت هایی که بازدید های بالایی دارند سرویس های اشتراکی خطر از دسترس خارج شدن سایت را افزایش می دهند زیرا سرور مشترک نمی تواند ترافیک بالا را مدیریت کند و اینجا به نفع شما خواهد بود که از سرور vps  استفاده کنید.

۳. سرعت سایت شما به صورت مداوم کم می شود.

میزبانی مشترک به این معناست که سایت های زیادی از یک RAM استفاده می کنند. زمانیکه یک وب سایت از نظر بازدید و کیفیت رشد می کند و محتوای بیشتری روی آن بارگذاری می شود، سرورهای اشتراکی توان حمایت از  آن را از دست خواهند داد و سبب می شود شما با محدودیت هایی مواجه شوید. ارتقای سرور به سرور اختصاصی مجازی به شما کمک می کند بدون نگرانی، محتواهای خود را به هر میزان که باشد روی وب سایت بارگذاری کنید.

۴. فروشگاه آنلاین دارید.

زمانیکه تصمیم می گیرید یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید، باید از یک سرور مناسب استفاده کنید. از آنجا که VPS یک سرور مجازی امن و اختصاصی است احتمال اینکه آزمون های امنیتی را پشت سر بگذارید افزایش می یابد. صنعت کارتهای پرداخت استانداردهای خاص خود را دارد و برای محافظت از کارت ها در مقابل سرقت اطلاعات، پروتکل های خاصی در نظر گرفته شده و در اختیار داشتن سرور اختصاصی یکی از ضروریات آن است.

۵. نیاز به نصب یک نرم افزار سفارشی دارید.

میزبانی مشترک برای صاحبان وب سایت هایی است که با ورد پرس و سایر سیستم های مدیرت محتوای مشترک کار می کنند، اما اگر لازم است شما از سیستم سفارشی اختصاصی استفاده کنید و برای آن باید سرور سفارشی خود را پیکر بندی کنید یا از برنامه های پیشرفته استفاده کنید؛ لازم است روی میزبانی خود کنترل بیشتری داشته باشید.

همین طور استاندارد های مالی، صدور صورت حساب، حسابداری و سایر برنامه های یکپارچه که نیاز به دسترسی مستمر به سرور در هر لحظه و مکان را دارند و سرعت بالای اینترنت از ضروریات آن به شمار می آید، برای اجرای موفق برنامه های خود به یک سرور اختصاصی VPS نیاز خواهند داشت.

اگر شما از یک سرور مشترک استفاده می کنید، باید بدانید استفاده  از برنامه های پیشرفته ممنوع است و اگر هم بتوانید آن برنامه ها را نصب کنید سرور نمی تواند به درستی آن ها را پشتیبانی کند و باعث نا امیدی شما می شود. برای پیشگیری از بروز مشکلات عمده، لازم است VPS خود را ارتقا بدهید تا بتوانید بلافاصله کنترل بیشتری بر فعالیت های خود داشته باشید.

 

۶. خطاهای سرور زیاد شده است.

اگر خطاهای  “Service Unavailable”  یا هر خطای مرتبط دیگری مثل خطای 50X و یا “Internal Server Error” افزایش پیدا کرده است، احتمالا وقت آن رسیده که سرور خود را ارتقا دهید. وقتی مشغول یک کسب و کار آنلاین هستید وجود مشکلات سرور کار شما را مختل می کند و لازم است چنین مشکلاتی جدی گرفته شده و سریعا بر طرف شود. وقتی خطاهایی که از سمت سرور دریافت می کنید زیاد شده باید به گزینه خرید VPS  فکر کنید.

۷. بودجه شما افزایش یافته است.

دراختیار داشتن یک سرور اختصاصی می تواند بسیار از مشکلات کسب و کار شما را رفع کند. بنابر این به محض اینکه بودجه شما افزایش پیدا کرد و به سطح درآمد خوبی رسیدید، شاید بهترین گزینه استفاده از خدمات یک سرور اختصاصی باشد. اگر پهنای باند سایت خود را ارتقا بدهید و به امنیت بیشتری دسترسی داشته باشید کسب و کار شما پیشرفت قابل توجهی خواهد کرد پس لازم است به سراغ VPS hosting بروید.

۸. به مشتریان، خدمات وب سایت می دهید.

آیا بخشی از کسب و کار شما ارائه خدمات به وب سایت های مشتریان است؟ VPS به شما این امکان را می دهد که از دامنه های متعددی استفاده کنید و از در اختیار داشتن رم کافی برای عملکرد مناسب همه وب سایت ها اطمینان حاصل کنید.

 

5. چگونه بهترین میزبانی وب VPS را برای وب سایت خود انتخاب کنم؟

حالا که می دانید VPS  چیست و چه زمانی به آن نیازدارید، باید به این نکته بپردازید که چگونه می توانید یک سرویس VPS  مناسب سایت خود را شناسایی کنید و حتی برای خرید سرور ایران اقدام کنید.

 

مدیریت شخصی یا استفاده ازخدمات مدیریتی

هنگام انتخاب خدمات میزبانی  وخرید سرور اختصاصی مجازی معمولا دو گزینه روی میز است؛ استفاده از مدیریت شخصی و یا خدمات مدیریت.

عیب یابی سرور، مدیریت برنامه ها و عیب یابی سایت، برنامه های نصب شده و سرویس هایی که استفاده می کنید، در VPS کار دشواری است و این انتخاب شماست که شناسایی و رفع آن به عهده چه کسی باشد.

اگر شما شخصا از این توانایی برخوردار هستید، می توانید مدیریت شخصی را انتخاب کنید و در هزینه ها صرفه جویی نمایید، اما اگر این توانایی را ندارید از خدمات مدیریتی استفاده کنید تا دیگران در این زمینه به شما کمک کنند.

برنامه های VPS DreamHost به کمک شما می آیند تا شناسایی و رفع مشکلات موجود در سرور را ساده تر کنند. اگر از آن ها استفاده کنید، نگرانی های مدیریتی شما به ویژه در بخش فنی به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت و می توانید بر روی تولید محتوای عالی برای وب سایتتان تمرکز کنید. Cloud DeamHost می تواند مشکلات شما را به صورت ریشه ای حل کند.

 

لینوکس / ویندوز

شما ممکن است فکر کنید انتخاب در این مورد ساده است، اما ارزش به اشتراک گذاری کار را سخت می کند. مطمئن شوید که بسته های میزبانی مناسب وب خود را انتخاب کنید که با سیستم عامل شما سازگار است. برای مثال DreamHost میزبانی ویندوز را پشتیبانی نمی کند. بسیاری از کاربران ما ترجیح می دهند لینوکس را اجرا کنند.

قابلیت اطمینان

سرویس میزبانی وب VPS شما باید دارای رتبه های Uptime 99.5٪ و بالاتر باشد. هر چیزی پایین تر است به سادگی غیر قابل قبول است. برای ضبط، DreamHost دارای یکی از بالاترین نمرات آپدیت در صنعت در 99.98٪ است. غیر از آن را متوقف کن.

سخت افزار

هنگام خرید vps یا پکیج میزبانی وب سرور اختصاصی مجازی ، مطمئن شوید که ارائه دهنده خدمات شما جدیدترین و برترین سخت افزار را ارائه می دهد، مثل درایو های حالت جامد (SSD) (سریع ترین تکنولوژی ذخیره سازی). SSD باعث می شود که برنامه های کاربردی با سرعت بالا به آسانی با وجود کمبود قطعات متحرک کار کنند.

پشتیبانی 7 روز هفته و 24 ساعته

گاهی ممکن است شما با مشکل مواجه شوید و به خدمات پشتیبانی نیاز پیدا می کنید. بنابراین مطمئن شوید که بسته ی میزبانی وب VPS را از شرکتی که 24/7 پشتیبانی مشتری را ارائه می دهد، خریداری کنید.

خدمات پشتیبان گیری

تصور کنید به خاطر یک اشتباه ساده، سایت خود را از دست بدهید چون فراموش کرده اید از خدمات پشتیبانی مناسب استفاده کنید. این یک فاجعه برای هر کسب و کاری خواهد بود. چنین اتفاقاتی که حاصل از بی دقتی است می تواند به پولتان، زمانتان و بیش از چیز دارایی شما صدمه بزند. اطمینان حاصل کنید که هنگام خرید vps  ، یک ارائه دهنده را انتخاب کنید که پشتیبان گیری آسانی دارد.

آماده سرور اختصاصی خودتان هستید؟

تمام راه را برای پایان دادن به مطالعه این راهنما طی کردید؟ خوب، تبریک می گویم، زیرا شما دیگر در VPS مبتدی نیستید و میتوانید اقدام به خرید vps خود بکنید!

این چیزی است که به ذهن متبادر می شود: اگر وب سایت شما در حال رشد است و شروع به جذب توجه های بسیاری کرده است و شما می خواهید عملکرد آن به سرعت ادامه یابد؛ این بدان معنی است که وقت آن است که منابع سایت خود را با ارتقا افزایش دهید.

برای اطلاع از تعرفه های سرور مجازی صفرویک روی لینک زیر کلیک کنید:

سرور مجازی

سوالات متداول


  1. vps یا سرور مجازی اختصاصی به چه معناست؟
    vps مخفف Virtual Private Server  از فناوری های مجازی سازی برای نگهداری فایل های سایت استفاده می کند به طور ساده یک قطعه سخت افزاری فیزیکی است که مانند چند سرور جداگانه عمل می کند. کلمه اختصاصی هم به معنی این است که حق استفاده از این سرور برای شما محفوظ است و مجبور نیستید و CPU یا رم خود را با سایر کاربران سرور شریک شوید.
  2. اشتراکی بودن vps به چه معناست؟
    اگرچه سرور فیزیکی در این حالت به اشتراک گذاشته شده است، اما هر سرویس حریم خصوصی خودش را دارد. سرور مجازی که شما از آن استفاده می کنید تنها در خدمت خودتان خواهد بود. قرار نیست CPU، RAM یا هر داده دیگری را به اشتراک بگذارید.
  3. امنیت vps چقدر است؟
    اگر نیاز به امنیت بالا و قابلیت های نظارتی پیشرفته دارید تا اطمینان خود را از امنیت وب سایت بالا ببرید یا برنامه دریافت و پرداخت آنلاین دارید، شاید وقت آن رسیده به خرید VPS فکر کنید. با استفاده از VPS منابع قابل اعتمادی دریافت می کنید و می توانید توان امنیتی خود را افزایش دهید.

داغ‌ترین مطالب روز

بهترین DNSهای گیمینگ 🎮

بهترین DNSهای گیمینگ 🎮

DNS یکی از مهم ترین مواردی است که سبب می شود تا تجربه شما از بازی کردن بهبود یافته و اتصال شما به سرورها پایداری و ثبات پیدا کند. اما پیدا کردن دی ان اس خوب برای بازی ها آنلاین به خصوص بازی هایی نظیر Valorant، Call of Duty و … همواره چالش محسوب شده […]

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۹

رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7🌐

رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7🌐

اینترنت یکی از مهم ترین عناصر زندگی در عصر امروز است. اما اگر نتوانیم با ویندوز به اینترنت وصل شویم چه؟ مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 چیست؟ در این مقاله به آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 می پردازیم تا با بررسی راه حل های آن بتوانید به صورت اصولی […]

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۶

سرور ابری

سرور ابری

سرور ابری و یا سرویس ابری از اصطلاحاتی هستند که امروزه به آن زیاد بر می خوریم. اما شاید تا کنون درک درستی در خصوص خدمات مبتنی بر ابر و سرور ابری (سرور رایانش ابری) نداشته باشیم. انتخاب خدمات مرکز داده مناسب ، می تواند تاثیر به سزایی در هزینه های یک کسب و کار […]

۲ تیر ۱۳۹۹ ۵

آموزش دانلود از اینترنت📥

آموزش دانلود از اینترنت📥

دانلود کردن بخش جدایی ناپذیر این روزهای زندگی شده است. هر روز حجم عظیمی از اطلاعات دانلود و آپلود شده و به زندگی مجازی جان می بخشد. اما نحوه دانلود اصولی و حرفه ای از اینترنت به چه صورت است؟ چطور دانلود کنیم که از سالم بودن فایل اطمینان بالایی داشته باشیم؟ در این مقاله […]

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ ۴

فیلتر کردن یعنی چه؟🤚

فیلتر کردن یعنی چه؟🤚

فیلتر کردن یکی از پرکاربردترین عبارت های این روزهاست که در گوشه و کنار فضای مجازی از آن زیاد می شنویم. اما فیلتر کردن یعنی چه ؟ فیلتر کردن به معنای بستن سایت به روی کاربران تعیین شده است. به صورتی که این کاربران نتوانند به راحتی به برنامه ها و سایت های مورد نظر […]

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۴

دیدگاه‌ها

comment symbol

برای این مقاله ۰ دیدگاه نوشته شده است. دیدگاه شما چیست؟

شما نیز، دیدگاه خود را از طریق دکمه زیر به اشتراک بگذارید.

نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *