وردپرس چیست؟

۲ دی ۱۳۹۸ مطالعه ۱ دقیقه

در ادامه مجموعه آموزش های راه اندازی سرویس میزبانی وب، شما را با وردپرس آشنا می کنیم. در آموزش های قبل انواع تکنولوژی های موجود در زمینه ارائه سرویس های میزبانی وب پرداختیم. در این آموزش یکی از مهم ترین و پر کاربردترین سیستم های مدیریت محتوا را ارائه می دهیم که کاربران می توانند با استفاده از آن، انواع مختلف وب سایت ها را ایجاد کنند. لذا ارائه سرور هایی که قابلیت میزبانی وب سایت های وردپرسی به بهترین نحو ممکن را داشته باشند، امری بسیار ضروری است.

وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا و ایجاد وب سایت آنلاین است که به زبان PHP نوشته شده است. این سیستم مدیریت محتوا به حدی قدرتمند است که می توانید بدون حتی داشتن دانش فنی در زمینه برنامه نویسی، اقدام به ایجاد انواع مختلف وب سایت نمایید. حتی علاوه بر آن، این سیستم مورد توجه بسیاری از برنامه نویسان قرار گرفته است، زیرا سیستم وردپرس به گونه ای طراحی شده است که به برنامه نویسانی که به زبان PHP و فریموورک وردپرس آشنایی دارند اجازه می دهد که بتوانند به سادگی اقدام به ویرایش وب سایت هایی متناسب نیاز های مشتریان کنند. برنامه نویسی تحت فریموورک وردپرس، ویرایش پوسته ها و پلاگین های وردپرسی در ایران نیز یکی از پر سود ترین و رایج ترین کسب و کار های موجود در بازار های اینترنتی است.

مهم ترین انواع وب سایت هایی که با وردپرس به سادگی هر چه تمام تر می توانید ایجاد کنید عبارتند از:

  • سایت ها و وبلاگ های شخصی
  • مجلات خبری
  • وب سایت های فروش اینترنتی
  • وب سایت های نمایش رزومه (پورتفولیو)
  • وب سایت های پخش موسیقی و فیلم
  • وب سایت های مرتبط با عکاسی

علاوه بر موارد فوق، موارد متعدد دیگری نیز وجود دارند که در آموزش های بعدی به آن ها می پردازیم.

مزایای وردپرس

  1. هزینه پایین: برای راه اندازی وب سایت وردپرسی کافیست تنها بابت دامنه و هاست هزینه بپردازید. بسیاری از پلاگین ها و پوسته های وردپرسی رایگان هستند.
  2. شخصی سازی بسیار بالا: در وردپرس انواع مختلف پلاگین و پوسته وجود دارد که با استفاده از آن ها می توانید قابلیت های وب سایت را تغییر دهید. یا حتی اگر دانش فنی در زمینه برنامه نویسی داشته باشید، می توانید قابلیت های آن ها را نیز تغییر دهید.
  3. بروزرسانی و مدیریت آسان: با ارائه نسخه های جدید از وردپرس، تم و پلاگین های وردپرسی، وب سایت خود را به سادگی می توانید به نسخه های جدید بروزرسانی کنید. علاوه بر آن مدیریت وردپرس شامل افزودن تصاویر و فایل های جدید، مدیریت کاربران، نصب پلاگین و…. به سادگی صورت می گیرد.

معایب وردپرس

  1. امنیت: یکی از مهم ترین دغدغه های کاربرانی که از سیستم مدیریت محتوای وردپرسی استفاده می کنند، تعدد پلاگین ها و احتمال ایجاد حفره های امنیتی در سایت است. به این منظور لزوم استفاده و پیکربندی سروری که بتواند این نقطه ضعف بزرگ را برطرف کند امری بسیار ضروری است. ما سرویس هایی که در 0-1.ir ارائه می دهیم، به گونه ای ارائه می شوند که بتوانند به بهترین نحو ممکن شما را در برابر خطرات احتمالی حفاظت کنند.
  2. طول زمان بارگذاری صفحه: یکی از مهم ترین شاخصه های گوگل برای رتبه بندی وب سایت ها (سئو) سرعت لود صفحات وب سایت است. از آنجایی که در وب سایت های وردپرسی، گاها نیاز به نصب پلاگین های متعدد در آن ها وجود دارد، به ناچار سرعت سایت پایین می آید. در نتیجه در رتبه گوگل نیز تاثیر منفی می گذارد. لذا لزوم پیکربندی سروری که بتواند عملیات کش کردن را به بهترین نحو انجام دهد، تا بر این مشکل غلبه کرد نیز بسیار ضروری است. ما با توجه به دانش فنی متخصصین مدیریت سرور، سرویس هایمان را به گونه ای پیکربندی کرده ایم که بتواند به خوبی وب سایت های وردپرسی، PHP و ASP.NET شما را به بهترین نحو کش کند و در نتیجه بتوانید به سادگی در نتایج بالای جستجوی گوگل قرار بگیرید. علاوه بر آن وردپرس پلاگین هایی ارائه می دهد که می توانید با استفاده از آن ها عملیات کش را انجام دهید.

مقایسه سهم بازار وردپرس با بقیه سیستم های مدیریت محتوا

سیستم های مدیریت محتوای دیگری نیز علاوه بر وردپرس در دنیای تکنولوژی امروزی وجود دارد که مهم ترین آن ها جوملا، شاپیفای و دروپال هستند. در تصویر زیر که از وب سایت w3techs گرفته شده است، بیان می کند که 43.2 درصد از کاربران از هیچ کدام از این سیستم های مدیریت محتوا استفاده نمی کنند (یعنی وب سایت هایی که با زبان های php یا ASP.NET نوشته شده اند). وردپرس سهم 35.1 درصدی از کل بازار را به خود اختصاص داده است، یعنی سهم بازار از سیستم های مدیریت محتوایی برابر با 61.8 درصد دارد. جوملا نیز 2.7 درصد از کل سهم بازار را به خود اختصاص داده است که یعنی 4.7 از سهم بازار کل سیستم های مدیریت محتوا. شاپیفای و دروپال نیز با سهم بازار تقریبا برابر 1.7 در رده های بعدی هستند.

نتیجه گیری

بدون شک وردپرس یکی از قوی ترین سیستم های مدیریت محتوا و فیرموورک های برنامه نویسی تحت وب است. مهم ترین عامل برای رفع نقص هایی که وردپرس دارد، استفاده از هاست ها و VPS هایی است که برای وردپرس بهینه شده باشند. در این صفحه می توانید سرویس های ما را که بهینه شده برای میزبانی وردپرس نیز هستند را مشاهده کنید.


داغ‌ترین مطالب روز

بهترین DNS برای گیم

بهترین DNS برای گیم

DNS یکی از مهم ترین مواردی است که سبب می شود تا تجربه شما از بازی کردن بهبود یافته و اتصال شما به سرورها پایداری و ثبات پیدا کند. اما پیدا کردن دی ان اس خوب برای بازی ها آنلاین به خصوص بازی هایی نظیر Valorant، Call of Duty و … همواره چالش محسوب شده […]

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۷

سرور ابری

سرور ابری

سرور ابری و یا سرویس ابری از اصطلاحاتی هستند که امروزه به آن زیاد بر می خوریم. اما شاید تا کنون درک درستی در خصوص خدمات مبتنی بر ابر و سرور ابری (سرور رایانش ابری) نداشته باشیم. انتخاب خدمات مرکز داده مناسب ، می تواند تاثیر به سزایی در هزینه های یک کسب و کار […]

۲ تیر ۱۳۹۹ ۵

آموزش دانلود از اینترنت

آموزش دانلود از اینترنت

دانلود کردن بخش جدایی ناپذیر این روزهای زندگی شده است. هر روز حجم عظیمی از اطلاعات دانلود و آپلود شده و به زندگی مجازی جان می بخشد. اما نحوه دانلود اصولی و حرفه ای از اینترنت به چه صورت است؟ چطور دانلود کنیم که از سالم بودن فایل اطمینان بالایی داشته باشیم؟ در این مقاله […]

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ ۳

آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7

آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7

اینترنت یکی از مهم ترین عناصر زندگی در عصر امروز است. اما اگر نتوانیم با ویندوز به اینترنت وصل شویم چه؟ مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 چیست؟ در این مقاله به آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 می پردازیم تا با بررسی راه حل های آن بتوانید به صورت اصولی […]

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۳

سرور مجازی مناسب کسب‌وکار کوچک

سرور مجازی مناسب کسب‌وکار کوچک

امروزه در دنیای مدرن و پیشرفته‌ای زندگی می‌کنیم که پتانسیل‌های کسب‌وکارها بدون معرفی در فضای مجازی، دست‌نخورده و اتلاف شده باقی می‌مانند و امکان شکست آن‌ها افزایش می‌یابد. بنابراین، طراحی و استفاده از یک وب سایت می‌تواند به گسترش این کسب‌وکارهای کوچک کمک کند و آن را به سرعت توسعه دهد. این وب سایت به […]

۳۰ شهریور ۱۴۰۰ ۲

دیدگاه‌ها

comment symbol

برای این مقاله ۰ دیدگاه نوشته شده است. دیدگاه شما چیست؟

شما نیز، دیدگاه خود را از طریق دکمه زیر به اشتراک بگذارید.

نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *