اگر در زمینه اینترنت و سرور فعالیت داشته باشید حتما نام ایندو را شنیده اید. حال تفاوت Cloud با Colocation چیست؟ باید بگم که تفاوت زیادی دارند و وجه تشابه آنها بیشتر به دلیل شباهت واژه های آنهاست. در واقع کولیشن یک فضای فیزیکیست که در آن دیتاسنتر شما قرار دارد ولی کلود یک فضای فیزیکی نیست و همانطور که مطالب پیشین ذکر شد، کلود یک حافظه ابریست که برای به اشتراک گذاری و ذخیره فایل های مهم استفاده می شود. حال در ادامه به هر یک از واژه ها بطور جداگانه می پردازیم. با ما همراه باشید.
Colocation یا فضای رک چیست؟
کولوکیشن یک فضای امن برای سرورها سخت افزارهای کامپیوتریست که اصولا برای نگهداری و تامین امنیت فیزیک آنها بصورت قفسه و یا اتاق اجاره داده می شوند. در برخی از فیلم ها دیدید که یک اتاق تاریک با کلی کامپیوترهای بزرگ وجود دارد که یک نفر متخصص با لبتاپ دونه به دونه این سیستم ها را چک میکند. این فضا Colocation یا فضای رک نام دارد.
بیشتر بدانید : سرور ابری یا سرور اختصاصی؟ کدام بهتر است؟
برای دریافت مشاوره و یا خرید سرویس مناسب با شماره ی 02148655 تماس بگیرید و یا از طریق فرم زیر درخواست خود را به ثبت برسانید.
[contact-form-7 id=”3753″ title=”درخواست مشاوره خدمات b2b صفرویک”]
Cloud (سرور یا سرویس ابری) چیست؟
سرور ابری مانند سرورهای مجازی عمل میکنند. در این مدل سرور کاربر با داشتن پنل کاربری و بدون هیچ سخت افزار فیزیکی، میتواند سرور خود را از راه دور مدیریت کند. تنها تفاوت سرور ابری با سرورهای مجازی (VPS) این است که اطلاعات آن از راه دور کنترل و پردازش میشود.
امروزه حجم گستردهای از خدمات فناوریهای IT به سمت زیرساختهای ابری تمایل پیدا کرده و تمایل این سرویسها به استفاده از خدمات ابری روز به روز بیشتر میشود. این تمایلات به شکلی بوده است که اغلب کارشناسان این عرصه اعتقاد دارند که آینده فناوریهای IT در رایانش ابری تعریف میشود.
در حقیقت رایانش ابری این امکان را فراهم کرده تا کاربران بدون نیاز به مدیریت و دخالت مستقیم، به منابع رایانشی مانند شبکه و سرورها دسترسی آسانتری داشته باشند. مفهوم ابر از صنعت تلفن بر گرفته شده است. حال اینکه رایانش ابری مفهوم ابر را به شکلی گسترش داده که سرورها را نیز علاوه بر زیرساختهای شبکه در بر گرفته است.
بیشتر بخوانید: سرور ابری چیست و چه سرور ابری مناسب است؟
ترکیب Cloud با Colocation
با ترکیب Colocation و Cloud میتوانید بدون صرف هزینههای بالا از یک دیتاسنتر مجهز برخوردار شوید. این امر به شما کمک می کند تا سرمایهها و وقت خود را به جای زیرساختها و عملیات اولیه، به سمت نوآوری و رشد سوق دهید. ترکیب این دو سرویس یک اتصال کم تاخیر را برای شما ارائه میدهد و به کار شما سرعت میبخشد. برنامهها سریعتر راهاندازی میشوند و خواستههای تجاری برآورده میشوند. امیدواریم در این مطلب شما را راهنمایی کرده باشیم و به آنچه نیاز داشتید دست پیدا کرده باشید.
بیشتر بخوانید : مرکز تماس ابری چیست و چه مزایایی میتواند برای سازمان ها داشته باشد؟