از بین تمام سازمانها و صاحبان کسب و کار بیشترشان به IP اختصاصی نیازی ندارند ولی به دلیل اطلاعات کم و دانش ضعیف اقدام به خرید آی پی اختصاصی میکنند. در این مقاله علاوه بر توضیح درباره آی پی به آپی اختصاصی و اشتراکی نیز می پردازیم تا تفاوت این دو را برای شما شرح دهیم با ما همراه باشید.
IP چیست؟
IP مخفف Internet Protocol یک نوع آدرس شناسایی محصولات اینترنتی است که شرکت های ارائه دهنده برای هر دستگاه اینترنتی تعریف میکنند. آدرس آی پی نشانه ایست که یک دستگاه را از دیگری سوا می کند و پروتکل اینترنت با استفاده از این شناسه کاربران را تشخیص میدهد و امکان ارسال یا انتقال داده را فراهم میکند. به همین دلیل سیستم های اینترنتی باید یک آدرس IP داشته باشند.
IP اختصاصی چیست؟
IP اختصاصی آدرس منحصر به فردیست که فقط بر روی یک سایت یا سرور قابل مشاهده باشد. شما با استفاده از این آدرس میتوانید نام سایت یا دامنه را در اینترنت جست و جو کنید و آن را مشاهده کنید. باکد یک کالا را در نظر بگیرید، این بارکد مخصوص همان کالاست. مثلا شما نمیتوانید بارکد یک نوشابه را به جای دوغ استفاده کنید. آی پی اختصاصی نیز همین است و صرفا مخصوص یک سایت است.
برای دریافت مشاوره و یا خرید سرویس مناسب با شماره ی 02148655 تماس بگیرید و یا از طریق فرم زیر درخواست خود را به ثبت برسانید.
[contact-form-7 id=”3753″ title=”درخواست مشاوره خدمات b2b صفرویک”]
IP اشتراکی چیست؟
IP اشتراکی دقیقا برخلاف آی پی اختصاصی عمل میکند. در آی پی اشتراکی شما میتوانید آدرس مورد نظر را به چند دامنه وب سایت نسبت دهید. برای مثال شما با استفاده از آدرس میتوانید به دو یا چند وبسایت مراجعه کنید. در حالیکه آی پی اختصاصی فقط یک وبسایت را میزبانی میکند.
تفاوت IP اختصاصی و اشتراکی
پس از توضیح درباره هر یک از این آی پی ها نوبت پرداختن به تفاوتهای این دو است. در ادامه با ما همراه باشید تا به تفاوت IP اختصاصی و IP اشتراکی بپردازیم.
کاربران
استفاده از IP اختصاصی معمولا برای افرادیست که آدرس دامنه ندارند. فرض کنید کاربران برای رفتن به سایت گوگل از آدرس دامنه آن یعنی 216.58.217.206 استفاده کنند، طبیعی است که هیچ کاربری دوست ندارند این همه عدد حفظ کند همین امر باعث میشود که کاربران کمتری از سایت شما استفاده کنند.
ایمیل
موضوع دیگر بحث ایمیل است، در این جا بهتر است از آی پی اختصاصی استفاده کنید. زیرا اگر شخصی قوانین ارسال ایمیل را رعایت نکند، پیام او به عنوان اسپم شناخته میشود و در نتیجه آی پی سرور برای این شخص بلاک میشود. اگر از آی پی اشتراکی استفاده شود دسترسی تمامی کاربران به این سایت مسدود میشود. پس در این موضوع بهتر است از آی پی اختصاصی استفاده کنیم.
سئو
آی پی اختصاصی بر روی سئو سایت هم تاثیر دارد. زیرا گوگل با آنالیز کردن سایت شما و بررسی آی پی، به شما رتبه میدهد و ممکن به دلیل استفاده کاربران زیاد از آی پی اشتراکی، گوگل روی سایت شما حساس شود و سایت شما به چشم نیاید. با اینکه ربات های گوگل می دانند که خیلی از سایت ها از IP اشتراکی استفاده میکنند ولی باز احتیاط شرط عقل است.حتما در گوشی های هوشمند گزینههای Hotspot و Tethering را دیده اید و برایتان سوال پیش آمده که این دو گزینه چه تفاوتی باهم دارند؟ خیلی از افراد این دو را یکی میدانند ولی این فرضیه غلط است! درسته که هردو مربوط به اتصالات شبکه است ولی کاملا بحثشان از هم جداست. در ادامه با تعریف جداگانه این گزینه ها به سوال تفاوت Hotspot با Tethering چیست؟ پاسخ میدهیم. باما همراه باشید.
Tethering چیست؟
تترینگ یک شبکه اتصالی برای گوشی های هوشمند است که دستگاهی را به یک دستگاه دیگر متصل میکند. برای مثال اتصال گوشی شما با گوشی دوستتان به وسیله بلوتوث یک نوع تترینگ به حساب میآید یا اتصال گوشی به سیستم با استفاده از کابل. با این گزینه میتوانید هر وسیله هوشمندی که قابلیت تترینگ دارد متصل شوید، رایانههای شخصی یا تلویزیون های هوشمند که از قابلیت Screen mirror پشتیبانی میکنند و وسایل دیگر.
بیشتر بخوانید : سریعترین راه های حل مشکل هات اسپات نشدن آیفون
Hotspot چسیت؟
هات اسپات شبکه ای است که با استفاده از آن میتوانید به اینترنت متصل شوید. حتما شده که با استفاده از گوشی همراهتان اینترنت خود را به اشتراک بگذارید تا دیگران با استفاده از قابلیت WiFi به اینترنت شما متصل شوند.
در کل هات اسپات شبکه ایست که فقط برای اتصال به اینترنت به کار میرود. در مکانهای عمومی نیز شاهد این ویژگی هستیم، مثلا در مراکز خرید و یا مراکز اداری وای فای عمومی در اختیار کاربران قرار دارد. در خانهها و مراکز خصوصی نیز این ویژگی بارز است مثلا در خانه بوسیله یک مودم اینترنت را به اشتراک میگذاریم، که این روش یکی از متداول ترین روشها برای به اشتراک گذاری اینترنت محسوب میشود.
برای دریافت مشاوره و یا خرید سرویس مناسب با شماره ی 02148655 تماس بگیرید و یا از طریق فرم زیر درخواست خود را به ثبت برسانید.
[contact-form-7 id=”3753″ title=”درخواست مشاوره خدمات b2b صفرویک”]
راه کارهای افزایش سرعت اینترنت وایرلس
تفاوت Hotspot با Tethering چیست؟
اولین تفاوت این دو نوع اتصال آنهاست، تترینگ برای اتصالات دستگاه به دستگاه مانند وای فای، USB ، رایانه و … استفاده میشود ولی هات اسپات بوسیله Access point اینترنت را برای دستگاه های دیگر به اشتراک میگذارد.
نحوه اتصال تترینگ به دستگاههای گوناگون مربوط میشود و هات اسپات فقط به وای فای محدود میشود. Hotspot توانایی فراهم کردن اینترنت برای تعداد زیادی دستگاه را دارد ولی Tethering برای تعداد کمتری از دستگاه ها اینترنت را فراهم میکند. این را هم بدانید که تترینگ هزینه کمتری نسبت به هات اسپات دارد و باتری کمتری مصرف می کند.
به سرعت اینترنت مصرفی نیز دقت کنید! برای استفاده از تترینگ نیاز به یک اینترنت پرسرعت برای انتقال داده دارید، درحالیکه با یک اینترنت سطحی می توانید از هات اسپات استفاده کنید.
بیشتر بخوانید : چه کسی از شما اینترنت می دزدد؟