انواع حملات DDOS روی سرور

۱۰ آذر ۱۳۹۹ مطالعه ۱ دقیقه

هر سروری که سرویس ارائه می دهد دچار مشکل و حملات زیادی می شود، یکی از این دسته حملات DDOS است که شناسایی آن بسیار سخت و دشوار است. این حملات از نظر نوع حمله به سه روش تقسیم می‌شوند. مثلا یک دسته ترافیک ارسال میکنند، دسته‌ای برنامه ها را مختل می کنند، حال در ادامه به انواع حملات DDOS می پردازیم. با ما همراه باشید.

عملکرد DDOS

در این روش هکرها با استفاده از سرور و کلاینت های هک شده ترافیک زیادی به به سمت سرور ارسال میکنند. هکرها رو سرورهای هک شده سرویسی به نام بوت نت قرار میدهند و به هنگام حمله، با استفاده از BOTNET درخواست های جعلی خود را به مقصد ارسال میکنند. این بات نت ها برنامه هایی هستند که هکر های طراحی کردند .

تمامی دستوراتی که هکرها به آنها ارسال میکنند توسط سیستم هک شده انجام میگیرد و به هنگام شروع حلمه، درخواستها توسط مجموعه از بات نت های فعال که روی سیستم های قربانیان هک اجرا میشوند  و از طریق کلاینت ها به سرور ارسال میشود.

حمله‌‌ Slowloris

این حمله در لایه‌ی application انجام می‌شود و معمولن با پروتکل HTTP پیاده‌سازی می‌شود. حمله به این شکل است که بعد از ایجاد connection موفق میان مهاجم و سرور، مهاجم سعی می‌کند تا حد امکان connection را باز نگه دارد.

برای این‌ کار، لازم است تا درخواست‌هایی ناکامل و با سرعت بسیار کم برای سرور ارسال شود. به این ترتیب سرور بخشی از منابع پردازشی خود را برای باز نگه داشتن این connection صرف می‌کند و منتظر دریافت request ‌هایی از کاربر خواهد بود که در واقع هیچ‌وقت قرار نیست به درستی ارسال شوند. طبیعتن اگر مهاجم تعداد زیادی از این کاربر‌ها را ایجاد کند، بسیاری از منابع پردازشی سرور را در اختیار خود خواهد داشت.

برای دریافت مشاوره و یا خرید سرویس مناسب با شماره ی  02148655 تماس بگیرید و یا از طریق فرم زیر درخواست خود را به ثبت برسانید.

[contact-form-7 id=”3753″ title=”درخواست مشاوره خدمات b2b صفرویک”]

حمله‌ DNS Flood

یکی از سخت‌ترین حمله‌ها برای تشخیص و جلوگیری، حمله‌ی DNS Flood است. این حمله در دسته‌ی حمله‌هایی قرار می‌گیرد که amplification attack نام دارند. در این نوع از حمله، مهاجم می‌تواند با ارسال بسته‌هایی با طول بسیار کم، باعث شود تا سرور مورد هدف، پاسخ‌هایی با طول زیاد را دریافت یا تولید کند که پردازش این بسته‌ها، منابع زیادی از سرور را درگیر می‌کنند.

به‌شکل خاص در DNS Flood، مهاجم درخواست‌های DNS بسیاری را با کمک مکانیزم IP Spoofing، با source IP سرور مورد هدف، برای یک DNS Server ارسال می‌کند و در نتیجه پیام‌های پاسخ DNS که معمولن طول بسیار بیش‌تری از request‌های آن دارد، برای سرور مورد هدف حمله ارسال می‌شوند و پردازش آن‌ها باعث می‌شود تا سرور نتواند منابع پردازشی بیش‌تری برای درخواست‌های کاربران اختصاص دهد.

یکی دیگر از حمله‌های مشابه، به این شکل است که حمله کننده پس از ارسال درخواست برای سرور،‌ با minimum کردن سایز پنجره‌ی TCP یا همان TCP Window Size، سرعت دریافت و خواندن پیام را بسیار کند می‌کند و به این ترتیب سرور را با یک connection، مشغول نگه می‌دارد. این حمله به Slow Read Attack معروف است.

حمله‌ SYN Flood

این حمله بر پایه‌ی شیوه‌ی عملکرد پروتکل TCP در ایجاد یک connection ساخته شده است. فرض کنید که قرار است یک client و یک server بر بستر پروتکل TCP به تبادل داده بپردازند.

برای آن‌که این ارتباط برقرار شود، TCP از یک راه شناسایی اولیه به نام three-way handshake استفاده می‌کند که در آن، نخست client یک عدد را با پیام (SYN (Synchronization برای سرور ارسال می‌کند تا از این پس، سرور از این عدد برای شماره‌گذاری بسته‌های ارسالی به سمت این client استفاده کند. سپس server در جواب، یک پیام (ACK (Acknowledge در تایید دریافت SYN و یک پیام SYN با هدفی مشابه پیام SYN قبلی برای کاربر ارسال می‌کند و در نهایت اگر کاربر هم جواب ACK ارسال کند، اتصال TCP برقرار می‌شود.

حالتی را فرض کنید که کاربر پیام SYN اولیه را ارسال و جواب درستی هم از server دریافت کرده است، اما ACK نهایی مورد نیاز برای برقراری ارتباط را برای server ارسال نکرده است. به همین دلیل سرور connection را باز نگه می‌دارد و برای دریافت پاسخ منتظر می‌ماند.اگر این کار به‌شکل هم‌ز‌مان و به تعداد دفعات زیاد انجام شود، در واقع سرور همواره مشغول انتظار برای دریافت پاسخ مربوط به هر connection است و با توجه به منابع محدود، قادر به شروع connection با کاربر دیگری نیست. به این حمله، حمله‌ی SYN Flood گفته می‌شود که با ارسال تعداد بسیاری بسته‌ی SYN به یک سرور و ارسال نکردن AC مورد نیاز پیاده‌سازی می‌شود.


داغ‌ترین مطالب روز

بهترین DNS برای گیم

بهترین DNS برای گیم

DNS یکی از مهم ترین مواردی است که سبب می شود تا تجربه شما از بازی کردن بهبود یافته و اتصال شما به سرورها پایداری و ثبات پیدا کند. اما پیدا کردن دی ان اس خوب برای بازی ها آنلاین به خصوص بازی هایی نظیر Valorant، Call of Duty و … همواره چالش محسوب شده […]

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۷

سرور ابری

سرور ابری

سرور ابری و یا سرویس ابری از اصطلاحاتی هستند که امروزه به آن زیاد بر می خوریم. اما شاید تا کنون درک درستی در خصوص خدمات مبتنی بر ابر و سرور ابری (سرور رایانش ابری) نداشته باشیم. انتخاب خدمات مرکز داده مناسب ، می تواند تاثیر به سزایی در هزینه های یک کسب و کار […]

۲ تیر ۱۳۹۹ ۵

آموزش دانلود از اینترنت

آموزش دانلود از اینترنت

دانلود کردن بخش جدایی ناپذیر این روزهای زندگی شده است. هر روز حجم عظیمی از اطلاعات دانلود و آپلود شده و به زندگی مجازی جان می بخشد. اما نحوه دانلود اصولی و حرفه ای از اینترنت به چه صورت است؟ چطور دانلود کنیم که از سالم بودن فایل اطمینان بالایی داشته باشیم؟ در این مقاله […]

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ ۳

آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7

آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7

اینترنت یکی از مهم ترین عناصر زندگی در عصر امروز است. اما اگر نتوانیم با ویندوز به اینترنت وصل شویم چه؟ مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 چیست؟ در این مقاله به آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 می پردازیم تا با بررسی راه حل های آن بتوانید به صورت اصولی […]

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۳

سرور مجازی مناسب کسب‌وکار کوچک

سرور مجازی مناسب کسب‌وکار کوچک

امروزه در دنیای مدرن و پیشرفته‌ای زندگی می‌کنیم که پتانسیل‌های کسب‌وکارها بدون معرفی در فضای مجازی، دست‌نخورده و اتلاف شده باقی می‌مانند و امکان شکست آن‌ها افزایش می‌یابد. بنابراین، طراحی و استفاده از یک وب سایت می‌تواند به گسترش این کسب‌وکارهای کوچک کمک کند و آن را به سرعت توسعه دهد. این وب سایت به […]

۳۰ شهریور ۱۴۰۰ ۲

دیدگاه‌ها

comment symbol

برای این مقاله ۰ دیدگاه نوشته شده است. دیدگاه شما چیست؟

شما نیز، دیدگاه خود را از طریق دکمه زیر به اشتراک بگذارید.

نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *