هاست مدیریت شده یا معمولی: کدام انتخاب برای شما بهتر است؟

۱۲ مهر ۱۴۰۰ مطالعه ۱ دقیقه

وردپرس یکی از ساده‌ترین و در عین حال، حرفه‌ای ترین نرم‌افزارهای مدیریت وب‌سایت است که امکان مدیریت انواع وب‌سایت و هاست را با حداقل دانش فنی برای شما میسر می‌سازد. مهم نیست که به مباحث فنی آشنا و مسلط باشید یا نه، از زمانی که اراده کنید تا زمانی‌که وب‌سایت‌تان آماده بهره‌برداری شود، چند دقیقه بیشتر زمان طول نمی‌کشد!

از یک وبلاگ شخصی گرفته تا یک فروشگاه حرفه‌ای، از سایتی برای نمایش نمونه کارها تا درگاهی برای کسب‌وکارتان، همه و همه به سادگی و با کیفیت بالا و درخور توجه، در وردپرس قابل تعریف و ایجاد است. هرچند طراحی سایت امری پیچیده و فنی‌ست، اما بدون دانستن آن نیز وردپرس برای‌تان کارآمد خواهد بود.

وردپرس یک سرویس متن باز (open source) است و توامان، استفاده از آن در هر سطحی برای همیشه رایگان خواهد بود. البته این بدان معنا نیست که استفاده راه‌اندازی وب‌سایت هیچ هزینه‌ای در بر ندارد. یکی از اولین هزینه‌هایی که در پیش شماست، هزینه میزبانی یا هاستینگ وب‌سایت‌تان خواهد بود. هاستینگ، همان فضای موجود در سطح وب است که امکان مشاهده‌ی اطلاعات سایت شما را برای دیگران در هرکجای جهان میسر می‌سازد. ناگفته پیداست که بدون بهره‌مندی از یک سرویس میزبانی، عملا وب‌سایت شما برای هیچکس قابل مشاهده نخواهد بود.

به طور کلی، برای میزبانی وب‌سایت‌تان در فضای وب دو گزینه در پیش روی خود دارید: هاست مدیریت شده و هاست مدیریت نشده. حتما می‌خواهید بدانید فرق این دو با هم چیست و مزایا و معایت هرکدام کدام است؟ در ادامه‌ی این مطلب و مطالب بعدی به طور مفصل به این موضوع خواهیم پرداخت.

هاست مدیریت شده (Managed Host) چیست؟

برای راه‌اندازی یک وب‌سایت ورپرسی، می‌بایست روی سرور محل میزبانی شما برخی ویژگی‌ها و نرم‌افزارها فعال باشد. علاوه بر آن و به منظور حفظ امنیت و پایداری، استفاده از برخی ابزارها نظیر فایروال، ابزارهای مونیتورینگ و… به ارتقای سطح حرفه‌ای و امنیت وب‌سایت شما کمک می‌کند. همه‌ی مواردی که در سطور بالا به آن‌ها اشاره شد و بسیاری چیزهای دیگر، گزینه‌هایی هستند که به طور پیش‌فرض در وب‌سایت‌های  مدیریت شده فعال گشته‌اند. اگر همین عناوین و امکان‌ها برای‌تان آشنا نیست، خود دلیل خوبی برای انتخاب این نوع از هاستینگ است! چرا که سرویس‌های مدیریت شده بیشتر بکار افراد غیرمتخصص در حوزه ی مدیریت سرور می‌آید.

هاست مدیریت نشده (unManaged Host) چیست؟

همانطور که می‌دانید، هاست در واقع بخشی از یک سرور است که ممکن است صدها هاست دیگر را در خود جای داده باشد. هاست های مدیریت نشده، بجز سیستم عامل که ممکن است ویندوزی یا لینوکسی باشند، هیچ نرم‌افزار و تنظیم دیگری را شامل می‌شوند. در واقع هر امکان و یا تغییری را نیاز داشته باشید، باید خود آستین را بالا زده و بنا به نیازی که داری در سرویس اعمال کنید. هرچقدر که هاست های مدبریت شده برای افرادی غیرفنی انتخابی درست است، هاست های مدیریت نشده برای افراد متخصص در حوزه‌ی مدیریت سرور جذاب و ایده‌آل است، چرا که بدون هیچ دغدغه‌ای می‌توانند هر تغییری را که مد نظر دارند بر روی آن اعمال کرده یا به وضعیت ایده‌آل دست یابند.

علاوه بر این گروه، افراد علاقه‌مند به یادگیری مبانی مدیریت سرور نیز می‌توانند آزمون و خطاهای خود را از طریق این نوع از هاستینگ انجام دهند. عموما هزینه‌های اجاره و یا خریداری سرورهای واقعی چنان بالاست که چندان برای تست و تجربه مناسب به نظر نمی‌رسند. هاست های مدیریت نشده، یک زمین بازی تمام عیار است که می‌توان با خیالت راحت در آن تجربه کسب کرد!

سرویس‌های مدیریت نشده، دسترسی‌های بیشتری نسبت به سرویس‌های مدیریت شده دارند. در واقع، در صورت تهیه‌ی هاست مدیریت نشده شما امکان آن را دارید که به تمام مشخصه‌های سرور دسترسی داشته و بنا به سطحی که ادمین برای هاستینگ شما تعریف کرده است، در آن دخل و تصور نمایید. این چیزی‌ست که در سرویس‌های مدیریت شده،‌تعمدا جلوی آن گرفته شده تا افرادی که تبحر کمتری در مدیریت سرور دارند، ناخواسته دست به خطا نزده و اطلاعات وب‌سایت‌شان را از بین نبردند.

آن‌چه خواندید، تنها بخشی از تفاوت‌های میان هاست های مدیریت شده و مدیریت نشده بود. اگر می‌خواهید نحوه‌ی صحیح انتخاب درست در بین این دو را بدانید، همچنین بفهمید که برای سایت وروپرسی خود کدام گزینه را انتخاب کنید، قسمت‌های بعدی این مطلب را از دست ندهید.

 


داغ‌ترین مطالب روز

بهترین DNSهای گیمینگ 🎮

بهترین DNSهای گیمینگ 🎮

DNS یکی از مهم ترین مواردی است که سبب می شود تا تجربه شما از بازی کردن بهبود یافته و اتصال شما به سرورها پایداری و ثبات پیدا کند. اما پیدا کردن دی ان اس خوب برای بازی ها آنلاین به خصوص بازی هایی نظیر Valorant، Call of Duty و … همواره چالش محسوب شده […]

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۷

سرور ابری

سرور ابری

سرور ابری و یا سرویس ابری از اصطلاحاتی هستند که امروزه به آن زیاد بر می خوریم. اما شاید تا کنون درک درستی در خصوص خدمات مبتنی بر ابر و سرور ابری (سرور رایانش ابری) نداشته باشیم. انتخاب خدمات مرکز داده مناسب ، می تواند تاثیر به سزایی در هزینه های یک کسب و کار […]

۲ تیر ۱۳۹۹ ۵

آموزش دانلود از اینترنت📥

آموزش دانلود از اینترنت📥

دانلود کردن بخش جدایی ناپذیر این روزهای زندگی شده است. هر روز حجم عظیمی از اطلاعات دانلود و آپلود شده و به زندگی مجازی جان می بخشد. اما نحوه دانلود اصولی و حرفه ای از اینترنت به چه صورت است؟ چطور دانلود کنیم که از سالم بودن فایل اطمینان بالایی داشته باشیم؟ در این مقاله […]

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ ۳

رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7🌐

رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7🌐

اینترنت یکی از مهم ترین عناصر زندگی در عصر امروز است. اما اگر نتوانیم با ویندوز به اینترنت وصل شویم چه؟ مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 چیست؟ در این مقاله به آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 می پردازیم تا با بررسی راه حل های آن بتوانید به صورت اصولی […]

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۳

سرور مجازی مناسب کسب‌وکار کوچک

سرور مجازی مناسب کسب‌وکار کوچک

امروزه در دنیای مدرن و پیشرفته‌ای زندگی می‌کنیم که پتانسیل‌های کسب‌وکارها بدون معرفی در فضای مجازی، دست‌نخورده و اتلاف شده باقی می‌مانند و امکان شکست آن‌ها افزایش می‌یابد. بنابراین، طراحی و استفاده از یک وب سایت می‌تواند به گسترش این کسب‌وکارهای کوچک کمک کند و آن را به سرعت توسعه دهد. این وب سایت به […]

۳۰ شهریور ۱۴۰۰ ۲

دیدگاه‌ها

comment symbol

برای این مقاله ۰ دیدگاه نوشته شده است. دیدگاه شما چیست؟

شما نیز، دیدگاه خود را از طریق دکمه زیر به اشتراک بگذارید.

نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *