راهنمای خرید مودم اینترنت

۶ اسفند ۱۴۰۱ مطالعه ۱ دقیقه

اگر به دنبال یک مودم جدید هستید، چه به این دلیل که مودم فعلی شما قدیمی است و چه به این دلیل که ارائه دهنده خدمات اینترنت را تغییر می دهید، دانستن اینکه از کجا شروع کنید می تواند بسیار دشوار باشد. انواع مختلفی از مودم ها در بازار وجود دارد که هر کدام ویژگی ها و مشخصات خاص خود را دارند. به همین دلیل است که ما این راهنمای خرید مودم اینترنت را برای کمک به شما در تصمیم گیری آگاهانه آماده کرده ایم. در ادامه با ما همراه باشید.

مطالب مرتبط : 8 گام افزایش امنیت مودم اینترنت

مهم ترین نکات درباره خرید مودم

هنگام خرید یک مودم، باید چند نکته مهم را در نظر بگیرید تا مطمئن شوید که مودم مناسب را برای نیاز خود انتخاب می کنید. ابتدا سازگاری مودم با ارائه دهنده خدمات اینترنتی خود را بررسی کنید. همچنین باید سرعت و برد مودم و همچنین هر ویژگی اضافی که ممکن است بخواهید، مانند Wi-Fi داخلی یا گزینه های امنیتی پیشرفته را در نظر بگیرید. مهم است که مودمی را انتخاب کنید که بتواند سرعت ارائه شده توسط طرح اینترنت شما را کنترل کند و بتواند در سراسر خانه شما را پوشش دهد. با پیروی از این راهنمای خرید مودم، می توانید آگاهانه تصمیم بگیرید و مودم مناسب را برای رفع نیازهای خود بیابید. در ادامه به بررسی فاکتورهای مهم آن می پردازیم. با ما همراه باشید.

انواع مودم اینترنت چیست و کدام یک بهتر است؟

به طور خلاصه، انواع مختلفی از مودم های اینترنتی موجود است که هر کدام مجموعه ای از ویژگی ها و قابلیت های خاص خود را دارند. هنگام انتخاب مودم، مهم است که نیازهای اینترنت خود را در نظر بگیرید و مودمی را انتخاب کنید که با ارائه دهنده خدمات اینترنت شما سازگار باشد و بتواند سرعت و ویژگی های مورد نیاز شما را ارائه دهد. در ادامه راهنمای خرید مودم به انواع مودم ها می پردازیم.

مودم های کابلی

مودم های کابلی برای اتصال به اینترنت از طریق خطوط تلویزیون کابلی استفاده می شوند. آنها معمولاً توسط ارائه دهنده کابل شما ارائه می شوند و می توانند سرعت دانلود بالایی را ارائه دهند. برخی از مودم های کابلی دارای روترهای وای فای داخلی نیز هستند.

مودم های DSL

مودم های DSL برای اتصال به اینترنت از طریق خطوط تلفن استفاده می شوند. آنها در دو نوع اصلی وجود دارند: ADSL و VDSL که در مقاله قبلی خود به آنها اشاره کردم. مودم های DSL می توانند سرعت دانلود بالایی را ارائه دهند اما ممکن است سرعت آپلود پایین تری نسبت به مودم های کابلی داشته باشند.

مودم های همراه

مودم های موبایل که به مودم های سلولی یا دانگل نیز شناخته می شوند، برای اتصال به اینترنت از طریق شبکه های سلولی استفاده می شوند. آنها معمولا به عنوان یک منبع اینترنتی پشتیبان یا برای دستگاه های قابل حمل مانند لپ تاپ استفاده می شوند. مودم‌های موبایل می‌توانند سرعت بالایی ارائه دهند، اما ممکن است با محدودیت‌های مصرف داده و پوشش شبکه محدود شوند.

مودم های ماهواره ای

مودم های ماهواره ای برای اتصال به اینترنت از طریق سیگنال های ماهواره ای استفاده می شوند. آنها معمولاً در مناطق روستایی یا دورافتاده که انواع دیگر اتصالات اینترنتی در دسترس نیستند استفاده می شوند. مودم های ماهواره ای می توانند سرعت های بالایی ارائه دهند اما ممکن است تحت تأثیر آب و هوا و سایر عوامل محیطی قرار گیرند.

راهنمای خرید مودم VDSL

ابتدا اجازه دهید در مورد خرید مودم های VDSL صحبت کنیم. VDSL مخفف عبارت Very High Bitrate Digital Subscriber Line است و نوعی فناوری DSL است که سرعت دانلود و آپلود سریع تری را نسبت به مودم های ADSL سنتی ارائه می دهد. اگر اتصال اینترنت VDSL دارید، برای اتصال به اینترنت به یک مودم VDSL نیاز دارید.

هنگام خرید مودم VDSL، چند نکته کلیدی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید. ابتدا مطمئن شوید که مودم با ارائه دهنده خدمات اینترنت شما سازگار است. با ISP خود چک کنید تا ببینید آیا آنها توصیه یا الزامات خاصی برای مودم دارند.

در مرحله بعد سرعت و برد مودم را در نظر بگیرید. شما مودمی می خواهید که بتواند حداکثر سرعت ارائه شده توسط طرح اینترنت شما را تحمل کند و بتواند در سراسر خانه شما را پوشش دهد. به دنبال مودم هایی با چندین آنتن یا فناوری شکل دهی پرتو باشید که می تواند به بهبود قدرت و برد سیگنال کمک کند.

در نهایت، در مورد هر ویژگی اضافی که ممکن است بخواهید فکر کنید، مانند Wi-Fi داخلی یا امکان اتصال چندین دستگاه. برخی از مودم‌های VDSL همچنین دارای ویژگی‌های امنیتی پیشرفته مانند کنترل‌های والدین یا پشتیبانی VPN هستند که ممکن است برای شما مهم باشد.

راهنمای خرید مودم ADSL

حالا بیایید در مورد مودم های ADSL صحبت کنیم. ADSL مخفف عبارت Asymmetric Digital Subscriber Line است و نوعی فناوری DSL است که سرعت دانلود سریعتری نسبت به سرعت آپلود ارائه می دهد. اگر اتصال اینترنت ADSL دارید، برای اتصال به اینترنت به یک مودم ADSL نیاز دارید.

هنگام خرید مودم ADSL، بسیاری از ملاحظات مشابه با مودم VDSL اعمال می شود. شما باید مطمئن شوید که مودم با ISP شما سازگار است و می تواند سرعت های ارائه شده توسط طرح اینترنت شما را کنترل کند. همچنین باید محدوده مودم و هر ویژگی اضافی که ممکن است بخواهید را در نظر بگیرید.

نکته ای که باید در مورد مودم های ADSL در نظر داشت این است که ممکن است در آینده نزدیک منسوخ شوند. با تغییر بیشتر ISPها به VDSL یا اتصالات فیبر نوری، ADSL ممکن است کمتر رایج شود. اگر قصد دارید در آینده نزدیک اتصال اینترنت خود را ارتقا دهید، ممکن است به جای آن ارزش یک مودم VDSL را داشته باشید.

سخن پایانی

در پایان، چه به دنبال یک مودم VDSL یا یک مودم ADSL باشید، چند نکته کلیدی وجود دارد که هنگام خرید باید به آنها توجه کنید. اطمینان حاصل کنید که مودم با ارائه دهنده خدمات اینترنت شما سازگار است و می تواند سرعت های ارائه شده توسط طرح اینترنت شما را کنترل کند. محدوده مودم و هر ویژگی اضافی که ممکن است بخواهید، مانند Wi-Fi داخلی یا ویژگی های امنیتی پیشرفته را در نظر بگیرید. با استفاده از این راهنمای خرید مودم، می توانید تصمیمی آگاهانه بگیرید و مودم مناسب را برای نیازهای خود انتخاب کنید.

سوالات متداول راهنمای خرید مودم اینترنت

  1. تفاوت بین مودم و روتر چیست؟
    مودم دستگاهی است که خانه شما را به اینترنت متصل می کند، در حالی که روتر دستگاهی است که یک شبکه بی سیم در خانه شما ایجاد می کند. برخی از مودم ها دارای روترهای داخلی هستند، اما آنها دستگاه های جداگانه با عملکردهای متفاوت هستند.
  2. چگونه بفهمم به چه مودم سرعتی نیاز دارم؟
    شما باید مودمی را انتخاب کنید که بتواند سرعت ارائه شده توسط طرح اینترنت شما را کنترل کند. با ISP خود چک کنید تا ببینید چه برنامه سرعتی دارید و مودمی را انتخاب کنید که بتواند این سرعت ها را مدیریت کند.
  3. آیا ویژگی های پیشرفته ای وجود دارد که باید در یک مودم به دنبال آن باشم؟
    برخی از مودم ها دارای ویژگی های پیشرفته ای مانند Wi-Fi داخلی، گزینه های امنیتی پیشرفته و کنترل های والدین هستند. نیازهای خود را در نظر بگیرید و مودمی را انتخاب کنید که ویژگی های مهم برای شما را ارائه دهد.

داغ‌ترین مطالب روز

بهترین DNSهای گیمینگ 🎮

بهترین DNSهای گیمینگ 🎮

DNS یکی از مهم ترین مواردی است که سبب می شود تا تجربه شما از بازی کردن بهبود یافته و اتصال شما به سرورها پایداری و ثبات پیدا کند. اما پیدا کردن دی ان اس خوب برای بازی ها آنلاین به خصوص بازی هایی نظیر Valorant، Call of Duty و … همواره چالش محسوب شده […]

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۹

رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7🌐

رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7🌐

اینترنت یکی از مهم ترین عناصر زندگی در عصر امروز است. اما اگر نتوانیم با ویندوز به اینترنت وصل شویم چه؟ مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 چیست؟ در این مقاله به آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 می پردازیم تا با بررسی راه حل های آن بتوانید به صورت اصولی […]

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۶

سرور ابری

سرور ابری

سرور ابری و یا سرویس ابری از اصطلاحاتی هستند که امروزه به آن زیاد بر می خوریم. اما شاید تا کنون درک درستی در خصوص خدمات مبتنی بر ابر و سرور ابری (سرور رایانش ابری) نداشته باشیم. انتخاب خدمات مرکز داده مناسب ، می تواند تاثیر به سزایی در هزینه های یک کسب و کار […]

۲ تیر ۱۳۹۹ ۵

آموزش دانلود از اینترنت📥

آموزش دانلود از اینترنت📥

دانلود کردن بخش جدایی ناپذیر این روزهای زندگی شده است. هر روز حجم عظیمی از اطلاعات دانلود و آپلود شده و به زندگی مجازی جان می بخشد. اما نحوه دانلود اصولی و حرفه ای از اینترنت به چه صورت است؟ چطور دانلود کنیم که از سالم بودن فایل اطمینان بالایی داشته باشیم؟ در این مقاله […]

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ ۴

فیلتر کردن یعنی چه؟🤚

فیلتر کردن یعنی چه؟🤚

فیلتر کردن یکی از پرکاربردترین عبارت های این روزهاست که در گوشه و کنار فضای مجازی از آن زیاد می شنویم. اما فیلتر کردن یعنی چه ؟ فیلتر کردن به معنای بستن سایت به روی کاربران تعیین شده است. به صورتی که این کاربران نتوانند به راحتی به برنامه ها و سایت های مورد نظر […]

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۴

دیدگاه‌ها

comment symbol

برای این مقاله ۰ دیدگاه نوشته شده است. دیدگاه شما چیست؟

شما نیز، دیدگاه خود را از طریق دکمه زیر به اشتراک بگذارید.

نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *