ویژگی‌های vdsl صفرویک

۱۷ شهریور ۱۴۰۰ مطالعه ۱ دقیقه

در دنیای امروز اینترنت پرسرعت یکی از اصلی‌ترین نیازهای افراد است که با استفاده از آن می‌توانند کارهای خود را سروسامان داده و حتی کسب درآمد کنند. در حال حاضر پرسرعت‌ترین اینترنتی که بهترین سرعت دانلود و آپلود را ارائه می‌دهد، اینترنت پرسرعت VDSL است. این نوع اینترنت کم‌کم جایگزین مودم‌های ADSL در خانه‌ها شده است. زیرا سرعت دانلود و آپلود آن حدود سه برابر بیشتر از مودم‌های ADSL است. اما مسئله مهمی که در سرعت اینترنت VDSL تاثیرگذار است، شرکتی است که این خدمت را ارائه می‌دهد. در این مقاله قصد داریم درباره ویژگی‌های اینترنت پرسرعت vdsl که شرکت صفرویک به‌عنوان یکی از بهترین شرکت‌های فعال در این حوزه به شما ارائه می‌دهد، صحبت کنیم.

  • سرعت دانلود 50 مگابایت بر ثانیه

یکی از بهترین ویژگی‌های اینترنت پرسرعت VDSL به‌عنوان یکی از اینترنت‌های خانگی سرعت بسیار بالای دانلود است. شرکت صفرویک در تلاش است تا با فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب، سرعت دانلود را تا حدود 50 مگابایت بر ثانیه افزایش دهد. این سرعت حدود 5 تا 10 برابر سرعتی است که در مودم‌های ADSL ارائه می‌شود. همچنین در این مورد هیچ مشکلی در رابطه باوجود تفاوت میان سرعت اسمی ادعاشده توسط شرکت و سرعت عملی وجود نخواهد داشت.

  • سرعت آپلود 16 مگابایت بر ثانیه

در جایی که بیشتر شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت بیشتر به دنبال افزایش سرعت دانلود فایل‌ها هستند و بر روی آن مانور می‌دهند، شرکت صفرویک در سرویس اینترنت پرسرعت VDSL خود سرعت آپلود را هم فراموش نکرده است. با استفاده از این سرویس می‌توانید فایل‌های خود را با سرعت 16 مگابایت بر ثانیه آپلود کنید. این موضوع در دنیای امروز که کارهای مجازی رونق زیادی پیدا کرده است از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

  • ارائه پهنای باند تا 10 برابر بیشتر از اینترنت پرسرعت ADSL

پهنای باند از مهم‌ترین ویژگی‌های تاثیرگذار بر روی سرعت اینترنت است. اینترنت vdsl که شرکت صفرویک در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد، نسبت به حالت ADSL پهنای باند بیشتری دارد. تاجایی‌که می‌توان گفت این پهنای باند تا حدود 10 برابر افزایش پیدا کرده است.

  • نداشتن محدودیت سرعت توسط ISP

ISP شرکتی است که خدمات اینترنتی را به مشتریان خود ارائه داده و در قبال این خدمت از آن‌ها مبلغی را دریافت می‌کند. این شرکت‌ها علاوه بر ارائه اینترنت، خدمات متنوع دیگری نظیر هاستینگ یا ثبت دامنه را هم ارائه می‌دهند. شرکت ISP یک واسطه است که تامین سرعت و کیفیت ارتباطات اینترنتی را بر عهده دارد. به همین دلیل برخی از کاربران در زمان کاهش سرعت اینترنت به ISP خود مشکوک می‌شوند. اما با استفاده از اینترنت پرسرعت vdsl صفرویک دیگر نیازی نیست که بابت این کاهش سرعت نگران باشید. زیرا صفرویک تمامی این محدودیت‌های سرعتی را از میان برداشته است.

  • کیفیت ثابت خدمات

چیزی که یک کاربر اینترنت از شرکت ارائه‌دهنده خدمات انتظار دارد این است که در شرایط مختلف کیفیت خدمات تغییر نکرده و دچار نوسان نشود. در اینترنت پرسرعت vdsl صفرویک کیفیت خدمات ثابت خواهد ماند. تمام تلاش متخصصان این شرکت این است که شرایط بر روی کیفیت خدمات تاثیر نگذاشته و کمترین نوسان در آن‌ها احساس شود.

  • هزینه بهینه در قبال پهنای باند زیاد

شرکت‌های زیادی در ایران هستند که خدمات مربوط به اینترنت پرسرعت vdsl را ارائه می‌دهند. اما آنچه اینترنت vdsl صفرویک را از دیگر شرکت‌ها متمایز کرده است، هزینه بهینه‌ای است که در قبال ارائه پهنای باند زیاد از شما دریافت می‌کند. نکته جالبی که درباره این خدمت وجود دارد این است که شرکت صفرویک باوجود ارتقا پهنای باند خود و استفاده از اینترنت پرسرعت vdsl به‌جای adsl، تعرفه خدمات خود را تغییر نداده است. به عبارت بهتر شما می‌توانید با پرداخت هزینه یکسان از خدمات vdsl صفرویک به‌جای adsl استفاده کرده و از افزایش چند برابری سرعت لذت ببرید.

  • یکسان بودن بسته‌ها با ADSL

شرکت صفرویک ترجیح داده که میان بسته‌های اینترنت vdsl خود با اینترنت پرسرعت adsl تفاوتی قائل نشود. به‌این‌ترتیب کاربرانی که پیش‌ازاین از خدمات adsl استفاده می‌کردند، می‌توانند با استفاده از اینترنت vdsl صفرویک از همان بسته پیشین خود با همان تعرفه استفاده کنند.

  • واقعی بودن سرعت اینترنت

یکی از مشکلاتی که کاربران اینترنت پرسرعت ADSL در ایران با آن مواجه هستند، واقعی نبودن سرعت اینترنت است. به این معنا که باوجود خرید بسته 16 مگابایت بر ثانیه‌ای، در عمل سرعتی بیشتر از 11 مگابایت بر ثانیه نصیب کاربر نمی‌شود. اما اینترنت پرسرعت VDSL صفرویک چنین مشکلی نداشته و همواره سرعتی را به کاربر ارائه می‌دهد که به او وعده داده شده است.

  • پشتیبانی همه‌جانبه

به‌محض اینکه سرویس اینترنت vdsl صفرویک را خریداری می‌کنید، زیر چتر حمایتی آن قرار خواهید گرفت. به‌این‌ترتیب می‌توانید تمامی مشکلات احتمالی خود درباره سرعت را با پشتیبانی سایت در میان بگذارید. درنتیجه کاملا مسئولانه و دقیق به مشکل شما رسیدگی خواهد شد. در کنار این‌ها می‌توانید مشکل خود را در هر زمان از شبانه‌روز که برایتان پیش آمد، با تیم پشتیبانی صفرویک در میان بگذارید.با توجه به نوع کسب‌وکار شما و میزان بازدید از وب‌سایتتان، سرور موردنیاز شما تعیین می‌شود. درواقع منابع موردنیاز مشخص می‌کنند که به چه نوع زیرساختی برای کسب‌وکار خود نیازمندید و با توجه به زیرساخت موردنیاز، نوع سرور نیز تعیین می‌شود. برای مثال اگر دارای یک شرکت کوچک هستید، یک سرور مجازی می‌تواند پاسخگوی نیازهای شما باشد و با پیشرفت کسب‌وکار، می‌توانید سرور را ارتقا دهید؛ اما از نقطه‌ای به بعد، سرور مجازی نمی‌تواند عملکرد مطلوبی داشته باشد و اینجاست که لزوم استفاده از یک سرور اختصاصی به چشم می‌خورد. در این مقاله، سرور اختصاصی را مخصوصا به لحاظ نوع زیرساخت آن، به‌طور مفصل مورد بررسی قرار می‌دهیم و همچنین در ادامه، در مورد اهمیت زیرساخت و انواع سرور بر اساس آن صحبت خواهیم کرد.

سرور اختصاصی، سروری با قدرت بالا و کاملا ایمن

سرور اختصاصی، اساسا کامپیوتری شامل پردازنده‌ها، حافظه، سخت‌افزار شبکه و موارد دیگری است. یک تفاوت بین سرور اختصاصی و یک کامپیوتر معمولی شامل سخت‌افزارهای درجه سازمانی هستند که کمتر در معرض خرابی قرار دارند، قدرت بیشتری دارند و امنیت بیشتری را فراهم می‌کنند. استفاده از سرور اختصاصی درواقع به این معناست که وب‌سایت شما، سرور ویژه خود را دارد که به معنای قدرت بالا و انعطاف‌پذیری فوق‌العاده وب‌سایت خواهد بود. طبیعتا این سرور نسبت به سرور اشتراکی یا مجازی، قیمت بالاتری دارد. به همین دلیل مهم است که قبل از انتخاب سرور، تحقیقات کاملی انجام دهید تا کاملا بدانید که کسب‌وکار شما دقیقا به چه نوع زیرساختی نیاز دارد.

چه زمانی کسب‌وکار ما به سرور اختصاصی نیاز دارد؟

در شرایط زیر، سرور اختصاصی به شما پیشنهاد می‌شود:

  • وب‌سایت شما در حال رشد است و باید بتواند افزایش بازدید را کنترل کند

اگر وب‌سایت شما به‌سرعت در حال رشد است، بهتر است یک سرور اختصاصی برای کسب‌وکار خود انتخاب کنید. برای مثال، اگر در هنگام افزایش بازدید، هنوز از سرور مجازی استفاده می‌کنید، عملکرد سرور می‌تواند به میزان قابل‌توجهی کند شود و این موضوع به معنای از دست دادن درآمد است. درواقع قبل از هرگونه مشکل احتمالی، باید مهاجرت خود را به یک سرور قوی‌تر انجام داده باشید. بر اساس Fxblog، سایت شما باید آمادگی پاسخگویی به ترافیکی 30 برابر ترافیک نرمال روزانه‌تان را داشته باشد. اگر آماده نیستید، سایت شما ممکن است خراب شود یا باعث تجربه کاربری نامطلوبی شود.

  • اگر نگران امنیت وب‌سایت خود هستید

امنیت برای هر وب‌سایتی مهم است، به‌ویژه برای وب‌سایت‌هایی که اطلاعات حساسی مانند ایمیل‌های محرمانه یا شماره کارت‌های اعتباری را مدیریت می‌کنند. محافظت از این اطلاعات در برابر ویروس‌ها، هک‌ها و سایر خطرات، موضوع بسیار مهمی است. با داشتن یک سرور اختصاصی، خود شما مسئول امنیت سایت هستید. این بدان معناست که شما می‌توانید ویژگی‌های موردنیاز را برای نیازهای خاص وب‌سایت و پرونده‌های ذخیره‌شده خود، بهینه‌سازی کنید. بااین‌حال، برخی از شرکت‌های ارائه‌دهنده دیتا سنتر، برنامه‌های نگهداری کاملا مدیریت‌شده یا نیمه مدیریتی را ارائه می‌دهند. در طرح‌های نیمه مدیریتی، شما می‌توانید میزان مسئولیت‌های خود و شرکت ارائه‌دهنده را مشخص کنید.

  • می‌خواهید زمان بارگذاری صفحه شما بهینه باشد

زمان بارگذاری صفحه شما می‌تواند تقریبا در همه جنبه‌های وب‌سایت شما تاثیرگذار باشد. صفحات با سرعت پایین می‌توانند باعث ریزش مخاطبان شوند. یک سرور اختصاصی می‌تواند تا حد زیادی این جنبه از وب‌سایت شما را بهینه کند. درواقع، سرور اختصاصی، پهنای باند لازم را برای بارگذاری صفحه تضمین می‎کند.

  • اگر کنترل کامل سرور، موضوع مهمی برای شماست

دلیل نهایی اینکه ممکن است بخواهید یک سرور اختصاصی را به جای گزینه‌های دیگر انتخاب کنید، یک دلیل ساده می‌تواند کنترل باشد. یک سرور اختصاصی، مسئولیت کامل استفاده از سرور را به شما می‌دهد. به‌عنوان‌مثال، شما حتی در انتخاب نرم‌افزار سرور خود آزاد هستید. به‌علاوه، می‌توانید مشخصات سخت‌افزاری را تنظیم کرده و سیستم‌عامل خود را نصب کنید. به همین دلیل، سرور اختصاصی یک گزینه ایده‌آل برای توسعه‌دهندگانی است که دارای نیازهای خاص و مخصوص به خود هستند.

زیرساخت و انواع سرورها

هر نوع سرور، دارای زیرساخت مخصوص خود است و این تفاوت زیرساخت، تفاوت‌های دیگر را رقم می‌زند. قدرت سرور، انعطاف‌پذیری آن، میزان امنیت سرور و بسیاری موارد دیگر در سرورهای مختلف، متفاوت هستند و هر کسب‌وکاری با توجه به نیاز خود باید سرور ویژه‌ای را مورداستفاده قرار دهد. بر اساس نوع زیرساخت، سرورها را می‌توان به 5 دسته کلی تقسیم کرد:

  • سرور اختصاصی
  • سرور مجازی
  • سرور اشتراکی
  • سرور کلود یا ابری
  • سرور کولوکیشن یا دیتا سنتر

 سخن پایانی

اگر پس از بررسی زیرساخت موردنیاز، سرور اختصاصی را انتخاب کردید، سوال دیگری مطرح می‌شود و آن، این‌که سرور را خریداری کنید یا اجاره. برخی سازمان‌ها سرور اختصاصی را خریداری می‌کنند و کنترل آن را نیز، خود بر عهده می‌گیرند. برخی دیگر، پس از خریداری، کنترل سرور را در اختیار شرکت ارائه‌دهنده قرار می‌دهند و برخی نیز اقدام به اجاره سرور می‌کنند. اجاره سرور نیز مزیت‌های خود را دارد، به‌عنوان‌مثال با اجاره سرور اختصاصی، دیگر هزینه‌ای بابت تعمیرات و جایگزینی سخت‌افزارها پرداخت نخواهید کرد و یا اینکه عمده مسئولیت مدیریت و نگهداری سرور توسط شرکت ارائه‌دهنده انجام می‌شود. همچنین در صورتی که سروری را اجاره کرده‌اید، در هر زمان، آزاد هستید که سرویس‌دهنده خود را تغییر دهید. دقت داشته باشید نوع کسب‌وکار شما و ویژگی‌های وب‌سایت تعیین می‌کنند که کدام گزینه، انتخاب بهتری خواهد بود.


داغ‌ترین مطالب روز

بهترین DNS برای گیم

بهترین DNS برای گیم

DNS یکی از مهم ترین مواردی است که سبب می شود تا تجربه شما از بازی کردن بهبود یافته و اتصال شما به سرورها پایداری و ثبات پیدا کند. اما پیدا کردن دی ان اس خوب برای بازی ها آنلاین به خصوص بازی هایی نظیر Valorant، Call of Duty و … همواره چالش محسوب شده […]

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۷

سرور ابری

سرور ابری

سرور ابری و یا سرویس ابری از اصطلاحاتی هستند که امروزه به آن زیاد بر می خوریم. اما شاید تا کنون درک درستی در خصوص خدمات مبتنی بر ابر و سرور ابری (سرور رایانش ابری) نداشته باشیم. انتخاب خدمات مرکز داده مناسب ، می تواند تاثیر به سزایی در هزینه های یک کسب و کار […]

۲ تیر ۱۳۹۹ ۵

آموزش دانلود از اینترنت

آموزش دانلود از اینترنت

دانلود کردن بخش جدایی ناپذیر این روزهای زندگی شده است. هر روز حجم عظیمی از اطلاعات دانلود و آپلود شده و به زندگی مجازی جان می بخشد. اما نحوه دانلود اصولی و حرفه ای از اینترنت به چه صورت است؟ چطور دانلود کنیم که از سالم بودن فایل اطمینان بالایی داشته باشیم؟ در این مقاله […]

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ ۳

آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7

آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7

اینترنت یکی از مهم ترین عناصر زندگی در عصر امروز است. اما اگر نتوانیم با ویندوز به اینترنت وصل شویم چه؟ مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 چیست؟ در این مقاله به آموزش رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز 7 می پردازیم تا با بررسی راه حل های آن بتوانید به صورت اصولی […]

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۳

سرور مجازی مناسب کسب‌وکار کوچک

سرور مجازی مناسب کسب‌وکار کوچک

امروزه در دنیای مدرن و پیشرفته‌ای زندگی می‌کنیم که پتانسیل‌های کسب‌وکارها بدون معرفی در فضای مجازی، دست‌نخورده و اتلاف شده باقی می‌مانند و امکان شکست آن‌ها افزایش می‌یابد. بنابراین، طراحی و استفاده از یک وب سایت می‌تواند به گسترش این کسب‌وکارهای کوچک کمک کند و آن را به سرعت توسعه دهد. این وب سایت به […]

۳۰ شهریور ۱۴۰۰ ۲

دیدگاه‌ها

comment symbol

برای این مقاله ۰ دیدگاه نوشته شده است. دیدگاه شما چیست؟

شما نیز، دیدگاه خود را از طریق دکمه زیر به اشتراک بگذارید.

نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *