سالانه تعداد بسیار زیادی وبسایت با استفاده از CMS وردپرس ساخته میشود. این ابزار به دلیل عدم نیاز به دانش برنامه نویسی بسیاری از افراد را به خود علاقه مند کرده است و هر کسی که قصد طراحی سایت را داشته باشد با وجود معایب وردپرس به WordPress رجوع میکنند. خب تا اینجا میدانیم که وردپرس حجم زیادی از کاربر را دربر میگیرد ولی توجه داشته باشید که این ابزار همیشه نمیتواند مفید باشد. اگرچه هزینه راه اندازی بسیار پایین و دردسر کمتری دارد ولی درنظر داشته باشید هر برنامهای باگ و اختلالهایی نیز دارد. در ادامه به معایب وردپرس میپردازیم. با ما همراه باشید.
معایب وردپرس
در مقابل این همه مزایایی که وردپرس دارد، طبیعتا معایبی را نیز با خود به همراه دارد. در ادامه به معایب وردپرس میپردازیم.
امنیت
اولین و مهمترین ایراد ممکن در یک برنامه، امنیت است. همانطور که گفته شد وردپرس کاربرانی زیادی دارد یعنی وبسایتهای زیادی با استفاده از این ابزار درحال اجرا هستند. یعنی اگر یک اختلال دربرنامه ایجاد شود، کل کاربران را دربر میگیرد و هر هکری میتواند به میلیونها سایت دسترسی پیدا کند. ولی اگر سایت شما بطور کامل شخصی سازی شده باشد یعنی با PHP یا هر برنامه دیگر طراحی شده است، هکر باید سختتر به سایت شما نفوذ کند که اکثرا وقتگیر است.
بروزرسانی
وردپرس بروزرسانی و آپدیتهای گوناگونی دارد که هر چند وقت یکبار موظف به آپدیت آن هستید. ولی این آپدیتها به همین راحتی نیست، اگر شما دانش کافی از وردپرس نداشته باشید باید از فرد متخصصی کمک بگیرید تا شما را در این زمینه راهنمایی کند. البته این را هم به یاد داشته باشید که هیچ متخصص این کار را رایگان انجام نمیدهد، پس شما باید هزینهای را بابت آن بپردازید. مشکل دیگری از معایب وردپرس درباره بروزرسانی، این است که سایت شما بطور کل عوض میشود. یعنی پنل مدیریتی قالب سایت، تماما بطور ناخواسته متحول میشود که نارضایتی کاربران را به همراه دارد.
پلاگین
مشکل دیگر معایب وردپرس درباره پلاگینهاست. خیلی از برنامهنویسها شروع به نوشتن پلاگینهای مختلف میکنند که با خود باگها و حفرههای امنیتی زیادی را در پی دارد. مشکلات در اینباره زیاد است مثلا شما نمیتوانید برخی از پلاگینها را باهم استفاده کنید و یا امکان دارد پس از بروزرسانی امکان استفاده از پلاگین شما وجود نداشته باشد.
عدم پشتیبانی
به دلیل اینکه وردپرس ابزاری رایگان است یعنی شما بدون پرداخت هزینهای میتوانید از این CMS استفاده کنید، پس هیچ نیروی پشتیبانی تخصصی وجود ندارد که با آنها تماس بگیرید و مشکلاتان را درمیان بگذارید. تنهاد کاری که در هنگام وجود مشکل باید انجام دهید، برقراری ارتباط با نیروهای متخصص یا سرچ در سایتهای معتبر است. شما میتوانید در سایتهایی مانند Google یا Youtube به دنبال رفع مشکل خود باشید.
بیشتر بخوانید: آموزش اتصال وردپرس به هاست دانلود
کلام آخر
این مشکلات از معایب وردپرس ، مشکلات اساسی وردپرس محسوب میشد که بسیاری از کاربران را ناراضی کرده است. برای اینکه شما به این مشکلات دچار نشوید و با دیدی باز به سوی وردپرس بروید. با این نکات امیدواریم شما را راهنمایی کرده باشیم تا در این مسیر هنگام رویارویی با این مشکلات آمادگی لازم را داشته باشید.